Forum » Operacijski sistemi » linux boot
linux boot
TuXterrestrial ::
Potrebujem malo pomoči.
Včeraj sem namestil Mandrake 8.0 in je vse delalo dokler nisem spremenil resolucije v kde. Pri ponovnem bootanju se mi sistem ne postavi v KDE pač pa ostane v GNOME. Kako rešiti ta problem ne da bi moral ponovno namestiti linux?
Včeraj sem namestil Mandrake 8.0 in je vse delalo dokler nisem spremenil resolucije v kde. Pri ponovnem bootanju se mi sistem ne postavi v KDE pač pa ostane v GNOME. Kako rešiti ta problem ne da bi moral ponovno namestiti linux?
simon ::
pozeni komando switchdesk ce pa je nimas pa popravi /etc/sysconfig/desktop in spremeni GNOME v KDE
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mintovci delajo svojo različico Gnome Shella (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 19615 (16500) | BigWhale |
» | Izšel je KDE 4.2Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 6530 (3821) | hruske |
» | Izšlo namizno okolje KDE 4.1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5216 (2979) | R33D3M33R |
» | Vprasanja glede linuxa (suse linux) (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5519 (4611) | kriko1 |
» | Konzola kot ozadje namizja v suse linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1668 (1538) | motorka_m |