Forum » Zvok in slika » Težave s FlyVideo 3000 v xp-jih
Težave s FlyVideo 3000 v xp-jih
DJdeyco ::
Lep pozdrav!
Problem bo počasi povzročil zlom računalnika s 20 kg hamrom!
Imam FlyVideo 3000 FM in v w98 dela normalno! V win ME in XP pa je tam k bi mogla bit slika, samo črn screen! Zvok od programa pa slišim normalno! Poskusil sem vse finte, prebral ves faq na live view, pa nič ne pomaga! Vklopil sem owerlay (tud v win) pa nič! Sistem je nastavljen na PAL in se ne da spreminajt! Prosim lepo če je imel kdo podobno težavo ali pa se s tem ukvarja da me čimprej reši živčnega zloma!
hvala
Problem bo počasi povzročil zlom računalnika s 20 kg hamrom!
Imam FlyVideo 3000 FM in v w98 dela normalno! V win ME in XP pa je tam k bi mogla bit slika, samo črn screen! Zvok od programa pa slišim normalno! Poskusil sem vse finte, prebral ves faq na live view, pa nič ne pomaga! Vklopil sem owerlay (tud v win) pa nič! Sistem je nastavljen na PAL in se ne da spreminajt! Prosim lepo če je imel kdo podobno težavo ali pa se s tem ukvarja da me čimprej reši živčnega zloma!
hvala
mater me jebe
bmen ::
Preden uporabiš kladivo
poskusi s programom DSCALER - www.dscaler.org
Če še to ne dela mi lahko kartico šenkaš (joke ali pa tudi ne ;-))
poskusi s programom DSCALER - www.dscaler.org
Če še to ne dela mi lahko kartico šenkaš (joke ali pa tudi ne ;-))
... B ...
CaqKa ::
desno klikni na programček s katerim zaženeš zadevo.. pa mu nastavi compatibility mode na win98... mogoče bo pomagalo.
Pa saj to ne moreš verjet! Do sedaj sem že najmanj 5x unistallav pa spet naložo pa tko pa je blo vedno isto! Zdaj pa lih ko sem te odgovore bral, je kartica začela delat! Mater sej pol pa ne vem več če je comp zabit al ...
No vseeno hvala za odgovore!
Fajn se mejte!
No vseeno hvala za odgovore!
Fajn se mejte!
mater me jebe
Sam zdaj bom pa res znorel! Lih kaj sem napisal da lepo dela in res je, evo pol pa kar naenkrat spet black screen! Pa ka me to zafrkava!?
Zvok kar laufa slika je en cajt zaj bla normalno vse zaj pa je spet ni več!? Men se bo zmešalo ej!!!
Zvok kar laufa slika je en cajt zaj bla normalno vse zaj pa je spet ni več!? Men se bo zmešalo ej!!!
mater me jebe
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Aja BMEN, kaj ta dscaler je treba prvo kako osnovno verzijo met, da lahk najnovejšo naložiš al... zaj mi dl 4.1.8 beta!? Kera je the best?
mater me jebe
bmen ::
DJdeyco
Moja verzija Dscalerja je 4.1.11.
Ne rabiš starejših verzij naloži najnovejšo
bmen
Moja verzija Dscalerja je 4.1.11.
Ne rabiš starejših verzij naloži najnovejšo
bmen
... B ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI TV Wonder težavaOddelek: Strojna oprema | 1213 (1108) | SasoS |
» | Program za gledanje tv-jaOddelek: Zvok in slika | 2325 (1824) | freserovski |
» | winXP in TV wonder PCIOddelek: Pomoč in nasveti | 830 (729) | akulp |
» | TV programi za TV tunerjeOddelek: Programska oprema | 1305 (1003) | sosko1 |
» | Program za TV karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2138 (1998) | matevzm |