Forum » Slo-Tech » Spet smajliji!
Spet smajliji!
bastadu ::
A se sam meni zdi, ali tudi vi ne vidite smajlijov? Samo črn okvirček je, notri pa ena ful majhna pika?
Ja zdej pa že delajo.
No da ne boš mislil, da sem si vse skupaj zmislil je tule fotka, kako je zgledalo:
Ne en ta okvirček sem kliknil z desnim gumbom in dobil ta meni. Če boš dobro pogledal, boš videl čisto majhno piko v kvadratku.
No da ne boš mislil, da sem si vse skupaj zmislil je tule fotka, kako je zgledalo:
Ne en ta okvirček sem kliknil z desnim gumbom in dobil ta meni. Če boš dobro pogledal, boš videl čisto majhno piko v kvadratku.
Lunik ::
tista majhna pika je en del tistega križca, ki ga ie pokaže če slikce ne najde. ampak ker je ta slikca tako majhna, je pokazal samo zgornji levi kot tega križca
To pa nevem če bo držalo. Pred kratkim je bilo tudi s smajliji neki narobe, ker povezava do njih ni bila prava in se je naredil prav lepo viden rdeč križec, pa še ozadje kvadratka je bilo belo...
Lunik ::
jah to že, takrat. zdaj, je pa ie prišel tako daleč, da je ugotovil, kolk je slikca velika, potem je bil pa kakšen timed out, al pa nekaj podobnega. pomoje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | xperia M2 in pike na črnem zaslonuOddelek: Mobilne tehnologije | 599 (501) | DrSergioDJ |
» | Skurjen TV switcherOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1393 (1162) | Pyr0Beast |
» | Razštelan monitorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1803 (1456) | schurda |
» | DVD player crknilOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1341 (1164) | Trancedeejay |
» | Podloga za natančneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2050 (2050) | undefined |