Forum » Omrežja in internet » mIRC <----- non stop
mIRC <----- non stop
KrEn ::
zanima me kako bi naredu (ce se da), da bi mel irc przgan non stop tut k bi mel ugasnen racunalnik. Mam kablski internet.
Elemen_T ::
Postavi bota na PC ;)
Kje bote dobiti se mi zdele ne da (www.google.com -> Irc+bots).
Potem pa ti mora kajpak PC nonstop laufat in linija nonstop laufat, tako ti tudi bot nonstop laufa
Kje bote dobiti se mi zdele ne da (www.google.com -> Irc+bots).
Potem pa ti mora kajpak PC nonstop laufat in linija nonstop laufat, tako ti tudi bot nonstop laufa
Stra ::
Nekoc je gajba.net dajala v najem shelle.. Ne vem, ce to se vedno pocnejo. Ampak ti seveda ves, kaj to je unix shell, right?
iBojan ::
Gajba.net še vedno ma shelle, vsaj jaz ga mam tam ;) Ni glih predrag pa enga ali dva eggdropa lahk maš odvisno (odvisno od tipa shella) pa še BitchX lahk poganjaš pa maš tako še en dodaten nick na mircu ;)) Pa vse je lahko non-stop ;)
lp, _GeS_
lp, _GeS_
gkovac ::
A se nismo o tem ze pogovarjal???
gesenk unix shellov je miljon... samo na nobenem ti ne bo ratal postavt bota....
sicer pa... zakaj hudica rabs met irc non stop odprt??? varujes kanal? al samo za to da te bojo mel ostali za komplet geeka??
lp,SuLc
gesenk unix shellov je miljon... samo na nobenem ti ne bo ratal postavt bota....
sicer pa... zakaj hudica rabs met irc non stop odprt??? varujes kanal? al samo za to da te bojo mel ostali za komplet geeka??
lp,SuLc
lp,
KrEn ::
irc non stop rabm da varujem kanal. mam par velikih kanalov. pa sj sem ze narocu shell pa bnc dons dobim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev FTP streznikaOddelek: Omrežja in internet | 2945 (2772) | feliche |
» | Microsoftova nova ukazna vrsticaOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3433 (3433) | necromncr |
» | shell acount za mIRCOddelek: Omrežja in internet | 1728 (1425) | DeViCeD |
» | kako narediti mIRC srverOddelek: Omrežja in internet | 1099 (1018) | Administrator |
» | Mirc skripte (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5656 (4968) | lordgreg |