Forum » Pomoč in nasveti » Flashanje s starejsim BIOS-om
Flashanje s starejsim BIOS-om
ElHovica ::
MSI KT7 Turbo sem flashal z tazadnjim beta BIOS-om, ki ja kao en oveclockerski. Imam tezave v Win2000, morda zaradi BIOS-a.
Zanima me, ali se da BIOS brez nevarnosti, flashat nazaj na kaksni od prejsnjih verzij, ki niso beta.
Ali je imel kdo podobne tezave. In sicer, v Win2000 mi da vse IRQ-je od kartic, ki jih imam v racunalniku na isti IRQ in sicer na tistega od ACPI. Če pa to fonkcijo v BIOS-u hocem izkljuciti, potem se mi Win2000 sploh ne nalozijo.
Zanima me, ali se da BIOS brez nevarnosti, flashat nazaj na kaksni od prejsnjih verzij, ki niso beta.
Ali je imel kdo podobne tezave. In sicer, v Win2000 mi da vse IRQ-je od kartic, ki jih imam v racunalniku na isti IRQ in sicer na tistega od ACPI. Če pa to fonkcijo v BIOS-u hocem izkljuciti, potem se mi Win2000 sploh ne nalozijo.
Jolando ::
po moje lahko brez problema flashas starejsi bios
tud flasher ti nebi smel nic srat, saj so official (msi) biosi narjeni za zagonsko disketo z usemi switchi...
tud flasher ti nebi smel nic srat, saj so official (msi) biosi narjeni za zagonsko disketo z usemi switchi...
JLP ::
Ja s flashanjem na starejše verzije ni problemov.
Glede IRQ je pa to čist normalno da ti večino naprav da na ist IRQ. To se zgodi takrat, ko Windows 2000 lavfajo v ACPI načinu in ni nič narobe. Je popolnoma normalno.
Glede IRQ je pa to čist normalno da ti večino naprav da na ist IRQ. To se zgodi takrat, ko Windows 2000 lavfajo v ACPI načinu in ni nič narobe. Je popolnoma normalno.
Live long and prosper!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako spremeniti IRQ za razne kartice v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1925 (1575) | AngelOfDeath |
» | What the HellOddelek: Pomoč in nasveti | 1461 (1266) | DarkHand |
» | IRQ9-ZA ZNORT!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (977) | zile |
» | IRQ-ji???Oddelek: Zvok in slika | 1714 (1491) | andrej |
» | win2k irqOddelek: Programska oprema | 1010 (894) | pino |