Forum » Igre » cd 1 cd 2 cd 3 Rome.Total.War
cd 1 cd 2 cd 3 Rome.Total.War
raab himself ::
Rome.Total.War
imam en problem, ki pa se mi ne pojavlja prvič!!hotel sem inštalirat špil-Rome.Total.War vendar inštalira samo 1 cd, potem napiše vstavi 2 cd in to tudi naredim, ampak noče brati 2 cd ja je pa fajl ki ga rabi gor kaj bi bilo narobe???
kako se v bustvu zažene potem 2 cd na podlagi česa??(autorun.inf,Setup.ini,Launch.ini)
če kdo zna odgovor prosim d mi pomaga
imam en problem, ki pa se mi ne pojavlja prvič!!hotel sem inštalirat špil-Rome.Total.War vendar inštalira samo 1 cd, potem napiše vstavi 2 cd in to tudi naredim, ampak noče brati 2 cd ja je pa fajl ki ga rabi gor kaj bi bilo narobe???
kako se v bustvu zažene potem 2 cd na podlagi česa??(autorun.inf,Setup.ini,Launch.ini)
če kdo zna odgovor prosim d mi pomaga
Xplicit ::
odvisno od install programa, ce ti rece da pokazi na vir, kjer nej bi bil ta fajl, izberi ta cd-rom (daj browse in najdi cd, ter ok), ce pa sam isce cd, je pa mogoce kej s cd-jem narobe...
ce je spil original ne bi smelo biti porblemov
ce je spil original ne bi smelo biti porblemov
speed machine ::
Najverjetneje išče po imenih CD-jev. Zgleda da so v trgovini spet pozabili dati CD-jem ime.
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Total War: Rome II (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 38860 (24840) | Pipi_Karamba |
» | Shogun 2: Total War (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 24352 (15095) | yoco |
» | Medieval 2: total warOddelek: Igre | 5859 (4204) | Berserker |
» | Empire: Total War (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 14999 (8239) | nejko8 |
⊘ | dobre Strategije (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11765 (9564) | Tilen |