Forum » Slo-Tech » Onemogočitev komentiranja novic
Onemogočitev komentiranja novic
Ziga Dolhar ::
Živjo,
prosil bi za obrazložitev splošne onemogočitve komentiranja novic.
Hvala.
-Žiga
prosil bi za obrazložitev splošne onemogočitve komentiranja novic.
Hvala.
-Žiga
https://dolhar.si/
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Microsoft ::
Ziggga, stvar je cisto preprosta. Ti bi lahko recimo napisal "Firefox je nas(a)." Namesto Firefox das ime drzave, in kaj hitro dobis slogan ene od strank.
Seveda bi zaradi tega nastala cela stala, saj je ja predvolilni molk. Ups, se sploh lahko omenim, da je predvolilni molk? Ali je mogoce ze slo tako dalec, da se beseda 'volitve' ne sme vec pisati? To je verjetno ze krimina, ane.
by Miha
Seveda bi zaradi tega nastala cela stala, saj je ja predvolilni molk. Ups, se sploh lahko omenim, da je predvolilni molk? Ali je mogoce ze slo tako dalec, da se beseda 'volitve' ne sme vec pisati? To je verjetno ze krimina, ane.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Sergio ::
Dejte potrpet do sedmih no.
Vedno ista zgodba.
Vedno ista zgodba.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Hammer123 ::
Owca: mal sem se za.ebavu no! a je bla to slučajn kašna kršitev? a sem slučajno omenjal kakšno stranko?
_Tom_ ::
Fantje, kaj naj rečem...vzgajajo vas v vzorne državljane, Orwell bi vas bil vesel ...no pun intended
V-i-p ::
Samo fantje, brez zamere, toliko energije kot jo na slo-techu vložite v "volitve" in kar je z njimi povezanega, bi lahko kaj pametnega v zvezi z računalništvom postorili, recimo kakšen search ipd... Vas ni nič sram, da tako "resno" jemljete jebene volitve, ki imajo pol mojega kur*a veze z računalništvom ali pa bore malo, za pomembne funkcije največje računalniške strani pa pokažete bolj kilavo energijo?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Tody ::
hmm koliko energije misliš da je notri pri klikanju ? Zaprli (smo) so samo par tem in eno novico. Napisat nov motor za iskanje, ki ne bo obremenjeval strani pač ni mala malica....
Sergio ::
Vip: pri upoštevanju zakona je pa treba pokazat 'jebeno' doslednost, mar ne?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diskriminirajoči volilni molkOddelek: Problemi človeštva | 5370 (4348) | MonoPattern |
» | Volilni molk (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11224 (8876) | Jst |
» | Volilni molk - za/proti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 15034 (12153) | kuglvinkl |
» | Nov članek: Zakoniti nadzor v Sloveniji, 2. delOddelek: Novice / Nova vsebina | 3480 (3480) | Barakuda1 |
» | kakšen drug bolj svoboden forum z manj pravili ?Oddelek: Loža | 1225 (979) | ]Fusion[ |