Forum » Slo-Tech » Kako v operi nastaviti, da bodo povezave pravilno postavljene.
Kako v operi nastaviti, da bodo povezave pravilno postavljene.
Mr.B ::
povezavakurzivnotuKo hočem nastaviti povezavo mi jo vrže na začetek besedila. Link ki bi moral biti tu, se pojavi na zalčetku, isto s podčrtanjem, kurzivno in povezavo...
V glavnem vse na začetek.
V glavnem vse na začetek.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
- premaknil iz Operacijski sistemi: Skrat ()
Skrat ::
Morda bi celo dobil odgovor, ce bi te kdo razumel, kaj pravzaprav zelis... Bi bil lahko morda malo bolj natancen?
P.S. Potem, ko bom povsem preprican, da vem kaj zelis, bom temo prestavil v pravi oddelek, se mi pa vsekakor dozdeva, da tole ne spada pod Operacijske sisteme
P.S. Potem, ko bom povsem preprican, da vem kaj zelis, bom temo prestavil v pravi oddelek, se mi pa vsekakor dozdeva, da tole ne spada pod Operacijske sisteme
Free software is a matter of liberty, not price.
Mr.B ::
Če daš link kamorkoli, se vedno pojavijo na začetku. Zgleda da res ne dela z opero. Bom moral počasi iti nazaj na mozilo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
Primoz ::
Si bom zinstaliral Opero in popravil ...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 11.10Oddelek: Novice / Brskalniki | 8519 (7061) | sidd |
» | Opera 10.5 pre-alpha (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8883 (6950) | HairyFotr |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22487 (14235) | R33D3M33R |
» | Igraj gladko in sozvočno: kot Opera 8! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11278 (8362) | njok |
» | MSN Slate Magazine: "Uporabite raje Firefox!"Oddelek: Novice / Brskalniki | 2987 (2987) | MasterMind |