Forum » Hlajenje in modifikacije » Power on tipkovnica
Power on tipkovnica
Matek ::
Nekatere plate to podpirajo. Zanima me če tudi KT7 in kje je v BIOS-u. Malo sem gledaj pa nič našu.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
frudi ::
morala bi podpirat, sej to je že zlo stara funkcija.
poglej pod Integrated Peripherals, Power On Function...
poglej pod Integrated Peripherals, Power On Function...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
s katero tipko pa pol prižgeš? A mora met special za to tipko?
Jebiveter ::
Jst mam eno staro tipkovnico, ki pa ni PS/2 zato te funkcije ne morem uporabit! Zato sem se zmislu, da bi naredu na tipkovnici eno podobno stikalo kot je tisto za prizgat comp, kjer pride v bistvu le do trenutnega kontakta, ostalo pa opravi plata! Mislu sem povezat stikalo na tipkovnici na kabel od stikala na ohisju, da bi lahko uporabil kateregakoli! What do you think?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
mojsterpeter ::
na moji plati epox morš najprej jumper KBPO prestavt pol pa še v BIOSu uklopt Keyboard Power On pa določt kombinacijo ( CTRL+F1 ) pa je...
ill communication
freejack ::
Na moji plati je tut blo treba prvo premaknit jumper, sam je pa vseeno katero tipko pritisnem. Čudno.
VASkO ::
lahko prizges s katerokoli tipko (Epox 8kta+, Epox 8kta3+)
napajalnik pa mora v standby (ko je racunalnik vgasnjen) dovajati 0.72A na 5VSB liniji, drugace funkcija ne deluje (tako je napisano v prirocniku za plato), ce napajanik to ima, mora pisat na njem (na nalepki). Torej je odvisno tudi od napajalnika.
napajalnik pa mora v standby (ko je racunalnik vgasnjen) dovajati 0.72A na 5VSB liniji, drugace funkcija ne deluje (tako je napisano v prirocniku za plato), ce napajanik to ima, mora pisat na njem (na nalepki). Torej je odvisno tudi od napajalnika.
Baja ::
En tip, ki mu hodim mašino rihtat ma plato, kjer lahko zbiraš na keri tipki na tipkovnici prižgeš mašino, lahko pa jo tudi z miškinim gumbom. Samo kaj je za plato pa me ne pitat ker ne vem.(Ni preveč navdušen ko šraufencigar v roko vzamem). Pač, sto ljudi sto čudi
msmiha ::
MSIjeva plata K7T Pro2 pa tekga nima
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
krucymucy ::
VASKO: in kje nastimas, da prizges s kero kol tipko?
Jest masino lohk przgem samo z num lock tipko!
Jest masino lohk przgem samo z num lock tipko!
bastadu ::
Na moji ABitki mam v BiOSu možnost nastaviti, da comp prižgem s pomočjo tipkovnice ali miške. Za tipkovnico lahko definiram tipko ctrl +Fx (x je zaporedna številka funkcijske tipke), ali pa pa napišem geslo, ki ga je potrebno vtipkati, da se comp prižge.
Kero ABITKO pa maš? JAz sem prebrskal cel BIOS in priročnik, pa ne najdem. JAz mam KT7. A ve kdo točno za to plata kva narest?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zagon računalnika s tipkovnicoOddelek: Pomoč in nasveti | 2893 (1526) | Terminathor |
» | Boot računalnika s tipkovnicoOddelek: Strojna oprema | 2214 (1542) | urby6300 |
» | Težave z zagonom računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1413 (1000) | Saintek |
» | ASUS vs ABITOddelek: Kaj kupiti | 1789 (1455) | BigFoot |
» | kaksno mamaplato naj kupimOddelek: Pomoč in nasveti | 1324 (1198) | ChiefThunder |