Forum » Pomoč in nasveti » Garancija pri PCplusu
Garancija pri PCplusu
misso ::
Vem da ste že tukaj pisali o garanciji ampak me neki zanima.
Kolega je kupil računalnik PCplus(sestavlenga), pa je neki narobe s plato oz procesorjem(z mojo plato in z mojim procesorjem normalno dela). Če bi lahko samo plato prnesu na servis ali moram kopleten računalnik prnesti.
Plata pa je: ASrock k7s8x
Drugače se mu je pa računalnik ugašal pri igranju iger. Temperatura ni bla problem.
Kolega je kupil računalnik PCplus(sestavlenga), pa je neki narobe s plato oz procesorjem(z mojo plato in z mojim procesorjem normalno dela). Če bi lahko samo plato prnesu na servis ali moram kopleten računalnik prnesti.
Plata pa je: ASrock k7s8x
Drugače se mu je pa računalnik ugašal pri igranju iger. Temperatura ni bla problem.
Realman ::
Imel sem podoben problem s to plosco.Bom rekel tako napamet, TEMP. je lahko problem ce kaze cez 50 stopinj.Zato ker ta plosca zacne izklapljat procesor ce je temp. tam okrog 51-52.Ima neko zascito imenovano u-cop.Seveda je pa velika moznost, da je res s plosco kaj narobe, ker te plosce so imele kar precej tovarniskih napak.PA tudi prodanih je bilo 10x vec kot kakega asusa ali abita.
Šimpanz ::
Poglej na zadnjo stran računalnika. Če tam opaziš kakšno garancijsko nalepko ki bi jo pri odpiranju računalnika strgal ga raje ne odpiraj. Raje ga odnesi na servis.
jest10 ::
Raan:
Temperaturna meja je višja.
Jaz imam temperaturo do 58stopinj pa mi nič ne izklaplja.
Priporočam da naložiš novejši BIOS, mogoče bo problem izginil
Temperaturna meja je višja.
Jaz imam temperaturo do 58stopinj pa mi nič ne izklaplja.
Priporočam da naložiš novejši BIOS, mogoče bo problem izginil
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | I7 920 in Mugen 2 ... high temp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9598 (6603) | axee |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7055 (5956) | Pyr0Beast |
» | AMD Turion 64 @ 80C :(Oddelek: Strojna oprema | 2867 (2124) | NiMH |
» | rač. se ne zažene, northbridge blazno vročOddelek: Strojna oprema | 1785 (1424) | vander |
» | Gigabyte 7vrxp plosca, AMD XP2000+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1442 (1046) | schurda |