Forum » Strojna oprema » Sapphire 9600 PRO Tv-out ne dela!
Sapphire 9600 PRO Tv-out ne dela!
vidi ::
A ma mogoče kdo kakšne izkušnje!
Zadeva je delala, zdej pa je samo še črna slika! Kabelsko anteno sem izključil, tako da le ta ne more motiti delovanja kartice!
A mislte, da je kartica fuč, al bi se jo dal s fleshanje biosa mogoče popraut, al so mogoče kkšni driverji (čeprou jih nisem updaitov)??
Prosil bi za predloge za moj naslednji ukrep (garancija je pa glih potekla )
Kartica drugače ni bila nikoli navita, tudi igralnih ur ima zelo malo za sabo!
Hvala za nasvet in lep pozdrav!
Zadeva je delala, zdej pa je samo še črna slika! Kabelsko anteno sem izključil, tako da le ta ne more motiti delovanja kartice!
A mislte, da je kartica fuč, al bi se jo dal s fleshanje biosa mogoče popraut, al so mogoče kkšni driverji (čeprou jih nisem updaitov)??
Prosil bi za predloge za moj naslednji ukrep (garancija je pa glih potekla )
Kartica drugače ni bila nikoli navita, tudi igralnih ur ima zelo malo za sabo!
Hvala za nasvet in lep pozdrav!
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Caligula ::
Zgleda, da je to slabost teh Radeonov, ker nisi prvi.
Samo to se zgleda predvsem Sapphiru dogaja oz do zdj se v glavnem Sapphire omenja.
Samo to se zgleda predvsem Sapphiru dogaja oz do zdj se v glavnem Sapphire omenja.
Big_Al ::
Jaz bi vseeno kabel preveril. Po izkušnjah je največkrat kabel ali konektor in ne grafika. Ja vem - nisi odklaplal in priklaplal sploh... Vseeno preveri z kolegovim kablom oziroma priklopi na VCR, da izključiš še možnost pokvarjenega TV!!
Caligula ::
Ma ze na Sapphirjevih 9500 in 9700 je bil to kar pogost pojav pa tudi par se jih je ze z 9800 javilo.
Sapphire po mojem malo gnilo vezje za TVout gor daje al pa kaj. Pojma nimam. Samo konstantno se pojavlja Sapphire.
Sapphire po mojem malo gnilo vezje za TVout gor daje al pa kaj. Pojma nimam. Samo konstantno se pojavlja Sapphire.
Z-lot ::
Aaaaaa! ...ok, zdej pa tudi mene skrbi, ker imam Sapphire.
Za zdaj vsaj ena zadeva drži: ventilator na mojem Sapphiru je najbolj zanič ventilator, kar sem jih videl - če ga hočem imeti vedno "tihega", je treba vsak teden vzeti grafično iz ohišja in jo nahraniti s kapljicami olja... that freaks me out.
Za zdaj vsaj ena zadeva drži: ventilator na mojem Sapphiru je najbolj zanič ventilator, kar sem jih videl - če ga hočem imeti vedno "tihega", je treba vsak teden vzeti grafično iz ohišja in jo nahraniti s kapljicami olja... that freaks me out.
vidi ::
A ma kdo kakšne izkušnje s popravilom te zadeve, al nej kr kartico zamenjam
Škoda je, ker mi zadeva laufa drgač BP! Če bom kupoval novo, sigurno ne bo sapphire, ponavadi hočeš malo boljšo (včasih sem se ogreval za 9800 PRO, ki pa je ni več lahko dobiti, vsaj ne od dobrega proizvajalca, kakšen 6800 GT al pa x800 pro sta pa še zelo dragi!
Tako da, če ima kdo kakšne predloge, kako z max. 30kSIT doplačila priti do dobre grafične kartice, z delujočo TV-out zadevo, se priporočam za nasvet!
Škoda je, ker mi zadeva laufa drgač BP! Če bom kupoval novo, sigurno ne bo sapphire, ponavadi hočeš malo boljšo (včasih sem se ogreval za 9800 PRO, ki pa je ni več lahko dobiti, vsaj ne od dobrega proizvajalca, kakšen 6800 GT al pa x800 pro sta pa še zelo dragi!
Tako da, če ima kdo kakšne predloge, kako z max. 30kSIT doplačila priti do dobre grafične kartice, z delujočo TV-out zadevo, se priporočam za nasvet!
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!
Dej kup si liziko!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 1 grafična,več proizvajalcevOddelek: Strojna oprema | 2040 (1114) | Pyr0Beast |
» | Pozor !!! powercolor 9800 pro samo 128 bitOddelek: Strojna oprema | 2765 (1711) | DjTonic |
» | Katero grafično do nekje 60kSIT?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5897 (4029) | Dr_M |
» | tiha graficna karticaOddelek: Kaj kupiti | 1150 (887) | M-man |
» | ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11188 (7680) | flisko |