» »

Daljinec grancija

Daljinec grancija

Clone ::

Pozdravljeni!

Pred mesecem dni se mi je pokvaril daljinec za zvočniški sistem Creative Megaworks 550 THX, zvočniki so bili v garanciji, zato sem daljinca dal na popravilo. Zataknila se je tipka za zmanjšanje jakosti zvoka. Po enem mesecu sem dobil daljinec nazaj. Ohišje daljica je prišlo nazaj zelo umazano in spraskano in drugačne barve. Na tipkah ni več znakov kot so bili prej. Ta daljinec ki so mi ga poslali splohni moj, tipka sicer deluje ampak mislim da je samo premenjano stikalo ker se sedaj zatika mute tipka.

Kaj lahko naredim v tem rimeru, naj zahtevam nov daljinec ali se naj pritožim kje drugje?

Hvala!

EjTi ::

Pod garancijo ti morajo dat popravljen tvoj daljinec ali novega, ne pa nekega drugega starega. Mogoče boš sedaj težko dokazal, da da daljinec ni bil tvoj.

Pod nobenim pogojem ti pa nebi smeli dat drugega rabljenega, če se ti ne strinjaš.

Koliko časa je od tega? Če si mladoleten, pejd z enim od staršev tja. Če imaš dokaz, da so ti dali nek drug rabljen daljinec jim daj na izbiro: ali ti dajo novega, ali ti popravijo starega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EjTi ()

Ne nisem mladoleten, poslal sem ga preko druge firme kjer sem ga tudi kupil. Mislim da so ga poslali v Eventus computers. Uglavnem ko sem ga poslal tja se je svetil ko nov razen tipka za glasnost je nagajala. Nazaj pa sem dobil spraskanega, škripajočega ter umazanega.

Treba bo nekaj naredit, mislim dam skoraj 100k za zvočnike pol me pa tkole za*****. To ni način

delfinus ::

Definitivno ti pripada tvoj popravljen ali nov. Torej bos moral s svojo energijo nastopit osebno tam, kjer si kupil zadevscino. Ce je pa nekaj casa pretelo od takrat pa ni najbolje. Ker si ga tako potihoma sprejel za svojega. Torej je to mal tricky. Vseeno ti pa pripada tvoja zadeva oz nova.

lp, D.

Prejel sem ga danes, preko druge firme ampak Eventus ima danes zaprto. Tako da bom v ponedeljek zanoru, a bo prov tako?

Sedaj je pa tako.

Klical sem ne servis, in so mi rekli da gospoda ki je popravljal daljinec trenutno ni. Prav tako pa so rekli naj prinesem tja še woofer in satelite in daljinec in da bojo to oni poslali nekam daaaaaleč na servis. Koakor na Creative-ovo rezidenco.

Sedaj pa ne upam tega naredit da mi nebi še wooferja uničili pa nakoncu ne bom imel nič. Pa še rekli so da bo čakalna doba lahko tudi do 45 dni. In da moram zadevo prinesti tja v 5 dneh ko oni odpošiljajo zaloge. Vse kar bi rad je to da bi dobil svoj daljinec nazaj ali pa novega (če so ker so mi mojega tako spraskali da ga ne prepoznam več).

Kaj naj storim?

Hvala!

gkovac ::

Pokliči na zvezo potrošnikov in povej kaj si povedal nam.
V bistvu pa lahko najprej pokličeš v firmo in jim lepo poveš kaj boš naredil.

Če vprašaš mene bi mogl brez vprašanj vzet NOV daljinec in ti ga nat takoj ko si stopil v trgovino z starim... in ti poslat tvojega ko bi ga popravili ;(( . Poklič in jim lepo prijazno povej da ne pelje nikamor dat tolk denarja za zvočnike in potem čakat 45 dni (!!??!!) na popravilo.
lp,

pumaxx ::

Daljinec se v garanciji ne popravlja ampak samo zamenja !! Max rok je zakonsko rešen na 45 dni in tako dolgo imajo čas da ti ga rešijo. Ne vidim razloga zakaj bi vse pošiljal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kompatibilni daljinec za garazna vrata

Oddelek: Loža
3713333 (1199) c3p0
»

PUS 6412 pogosto neodziven?

Oddelek: Zvok in slika
8954 (712) hodu63
»

Težava z daljinskim upravljalnikom, pomoč...

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
139104 (8826) hodu63
»

Kopija dalinca za rampo

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
1913097 (10175) St235
»

Kodiranje daljinskega upravljalca-problem tipk?

Oddelek: Zvok in slika
53903 (3739) bzidan

Več podobnih tem