» »

NIČ ZA VPRAŠAT, LE SAMOHVALA :) POWERCOLOR 9600XT

NIČ ZA VPRAŠAT, LE SAMOHVALA :) POWERCOLOR 9600XT

PIK@LO ::

Lp!

kaj pravite:

2600+@3200 (220x10)
sp2
1024mb ram 440mhz

POWERCOLOR RADEON 9600XT 500/600 (me je bilo zaradi frekvenc od začetka strah, da sem kupil sranje, vendar si sedaj nisem vec prepričan)

navil sem jo na 590/740 (za jedro se nisem trudil)

3d mark 2001 se 14790
3d mark 2003 4360
NIC, NIC artefaktov še se da navijat. Hočem vedeti le vaše mnenje kako je s kartico, če je povprečno, dobro ali super.

Caligula ::

Jah ne vem. Meni gre Nvidia 6800 -325/700) tam na 440/1000

tko da.... :D
Pa to je z original hlajenjem.

No ja, mas cisto dober overclock. Je vredu-pa lepo, da si vesel. Tudi to nekaj steje :D
Mas cist solidno kartico.

naja, moja tvoji do kolen ne segne sem pa res zadovoljen. povej ali je zakomplicirano flashati? bi flashal z biosom od prave 9600xt 500/650.

tiborrr ::

Ah decki:

R9800 non-pro 330/300 @438/400
R9800SE 380/330 @ 448/400 :D

Proc pa itak v podpisu :D
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

jest10 ::

PIK@LO:
Meni gre max 515/750. Nekoč ko bo cajt, mogoče naredim voltmod za GPU.

ferdo ::

moj Sapphire 9600XT 256MB gre do GPU600,mem ddr350MHz to je 700MHz nimam Vmoda

GPU po tem ne gre višje, kot da bi šel z glavo ob zid, najbrš treba Vmod:\
Imam občutek, da ima kartica še potencial, vendar, se po moje ne splača višje letat... mogoče čez pol leta, potem bo potreba:D , pa tudi na netu ne najdem Vmod za moj tip grafične, ker nima BGA ramov

PS: to vse deluje na takem OCju, vendar je priporočljivo, da se poskrbi za boljše hlajenje.
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ferdo ()

e......točno, tako je pri meni!!! pri 370 se zaustavi. lahko grem do konca z jezičkom 390, vendar ni efekta. naja, sem zelo zadovoljen. hvala fantje.

Dodgeviper ::

Hmm
Moja fx5700ultra se povzpne in 475/900 na 630/1050 lep uspeh
3dmark01 17860cpu 2640mhz athlon 1gb rama
3dmark03 5800 pik

flisko ::

moj x800xt dela dnevno 600/600 gpiu ram,če pa se mal potrudim za benč gre pa tud do 620/660 gpu ram.:D

je zakomplicirano flashati? bi flashal z biosom od prave 9600xt 500/650

ShowDown ::

Brez smisla je da flashas. Lahko se ti zgodi da ti naprimer TV out nebo delal po flashu. Naviješ na frekvence močnejše karice in je isti efekt.

igor0203 ::

a pozna kdo proizvajalca Celestia? se mi je kr zdel da ne.... jebem ti te u mlacomu!!! kupu sm od sapphirja 9600xt, ki je crknla( zrd navijanja) pa so mi jo zamenjal s to(k je podn od podna), navijat se ne da skor nč, GPU gre do 530MHz, rami pa do 330MHz, več ne.... :( od sapphira pa je letela na 590/373....
kaj nj nardim? a napizdim une tm u mlacomu,da mi zamenajo za sapphire?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

Napizdiš zakaj??
Ti dela na 500/300. Če ti nimaš kaj sikati!!
Kaj misliš da si ti dolžni iskati navijalsko kartico:\
Plačau si 500/300 in to imaš, kar je več je pa luksus

ja zato, k so mi dal kr eno grafično od druzga proizvajalca? po moje ta grafična še 30k ni vredna!!! pa še nism je dubu skp z original škatlo, ampak od Club3D Radeon 9200SE!!!! jst sm plaču sapphire, ne pa to kr eno Celestio!!!

Si vrniu vse kar je bilo skupaj z original grafično.
In od kje ti ideja da ni vredna 30kilo? ker se ti ne navija dobro?
Človek zbudi se.

vse sm vrnu. Ma ne, če je kr ena grafa no. dubu sm sam un DVI-CRT adapter, pa nč druzga, še CD z gonilniki nism dubu, najbl me pa mot to, da ni blo original škatle, veš? tko da če se mi bo spet kj zjebal, sploh ne vem, če mi bo hotu uzet na servis, k ni original škatla, pa še račun je od Sapphire 9600xt, veš? in to me najbl skrbi.

Poglej, ce si jim vrnil Sapphira, zahtevaj Sapphira ali boljso kartico. Povej jim, da s to nisi zadovoljen, da ti ne dela dobro v istih igrah, da ti steka tam, kjer ti tista ni,.. skratka da hoces spet Sapphira.

Seveda. Sfuka kartico zaradi navijanja, dobi drugo ki se ne navija tako dobro in nato naj bi šel težiti, da mu igre štekajo?
Ni čudno da je vedno več težau s servisi- samo zaradi takih osebkou.

pa ne, sj una ni šla lih zrd navijanja. tkrt k mi je šla, sploh ni bla navita, in mi je zvečer še čist normaln delala. šele k sm zjutri pržgou komp, mi je šla, na zaslonu se ni nč prkazal. sej tud k nimam navito to Celestio, se vid velka razlika med to pa Sapphire. ta mi tud nenavita šteka v 3DMark 03, una mi pa ni. tko da sm dubu velik slabšo grafično k prej, veš? jest10 sj te razumem, da si jezn zrd takih navijalcev, sam sm kupu eno grafično, pol hočm da tako tud dobim s servisa, ne pa kr eno tretjo, veš? sj ti pravm, najbl me skrbi to, da če mi bo spet kj šlo, da mi ne bojo hotl prznt garancije, k je na računu od Sapphire, jst mam pa to Celestio.

Meni se zdi malo nesposoben in mogoce niti ne ve s cem jo je unicil. In kartice obicajno ne crkajo od navijanja v driverjih razen, ce so res ze tovarnisko drek. S stalisca potrosnika mu je pa dolzan dati enako ali boljso kartico. Ne vem, ce so mu sploh kaj argumentirali zakaj ni dobil Sapphira.

kajzer ::

Jest, dejstvo je da MORA dobiti ISTO kartico nazaj (od istega proizvajalca), tudi od boljšega ne, razen v primeru da se on strinja, oz. je vsaj seznanjen!!

ja jst sm nesu u četrtek(dva tedna nazaj) na servis in mi je serviser reku da bo do ponedelka urejen, v sredo sm pol klicu na servis, pa so mi rekl da trenutno nimajo na zalogi od sapphire, da mi bojo povedal kdaj jo dobijo, v petk me pa kličejo in povejo da pridm grafično iskat. dubu sm kr eno grafično, v NEoriginal škatli(še vedu ni če je res Radeon 9600xt, ki ni na grafični nč pisal, ni blo nbene nalepke) , brez gonilnikov..... jst se bojim sam zrd garancije, kako bo pol, k je zdj druga grafična..... sj bom poklicu ke pa jim bom povedu svoje. ne bojo me skos zajebaval v temu mlacomu!!!! sj pomoje da je zrd kšnga nihanja v napetosti šla al je pa kšn CRT priključek šou, zrd navijanja zihr ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: igor0203 ()

kilergas ::

Ni najbols da zahtevas original skatlo in karto ki si jo zelis z vsem pripadajocimi deli,,ne pa da ti dajo zmazek 10 delov posebaj.Kupis letalo dajo ti pa klujce od mercedesa,..:\

ja kilergas, prou maš.... u ponedelk bom poklicu ke, pa bom zahtevu original grafično......

ferdo ::

Ti si kupil Sapphire grafično in si uveljavil garancijo, nazaj moraš dobiti popravljeno to kar si jim dal ali novo tako kot si kupil.

Zakaj pa si uzel tako kot sploh nemaraš?Tam so te nategnil ko mačka.

Zdaj je pa tvoja logika, kako in kaj...

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje je tukaj fora? Poceni novi 9800 pro

Oddelek: Kaj kupiti
382230 (1174) GrimReaper
»

Radeon 9600XT na 575/335

Oddelek: Navijanje
201869 (1442) _Nejz_
»

HIS Radeon 9600pro to 9600XT

81427 (1223) jest10
»

2.8ns rami na 9800pro? (strani: 1 2 3 )

1206277 (3978) T(he) Boss
»

ATI Radeon 9800 SE ali 9600XT (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Kaj kupiti
20011270 (7762) flisko

Več podobnih tem