Forum » Kaj kupiti » Prenosniki
Prenosniki
alesp56 ::
Ok zaj bote rekli da je že tema bla 10123X odprta, dosti sem čekiral pa malo zasledil o tem. Kupujem prenosnik razkiral bi tam nekje do 350k sit za novega max! Zanima pa me kako se obnesejo prenosniki TroNote (Comtron), Butterfly (JAE), Prestigio... to je nekaj "noname" znamk v Sloveniji ponujajo pa zlo zadovoljive konfiguracije za svoj denar, zanima me pa kako se to obnese v praksi in ostala dejstva glede njih, če ma kdo kaj od tega prosim za kako informacijo. Neumno se mi zdi da bi za isto ceno dobil polovico slabšo konfiguracijo pa HP-ja, Acerja, Toshibo itd...
Kaj boste rekli ?
Kaj boste rekli ?
in to je to...
TylerDurden ::
solonote je dobil zlati monitor award, samo pazi katerega boš vzel, ker sta dve seriji 1557, razlika je samo v črki na koncu.
Let\'s make some soap ...
okfec ::
Tudi ni razlike med Prestigio in SOLOnote, OEM proizvajalec je isti - AOPEN, drugi so lahko le diski in ram - pa se to je vprasanje ce so... se mi pa zdi, da imajo Prestigio nizjo ceno, vsaj tam kjer sem jaz kupil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kupujem prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1601 (1308) | rene |
» | Prestigio prenosnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17961 (10137) | Utk |
» | Kateri prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5987 (4941) | kingkong |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13993 (8277) | Damjan Jagar |
» | Kateri prenosnik vzeti?Oddelek: Kaj kupiti | 3375 (2160) | Lex |