Forum » Operacijski sistemi » Grafična karta in scaner
Grafična karta in scaner
novak71 ::
Pred kratkim mi je v hišo udarila strela in mi poškodovala monitor, modem in grafično karto, ki je bila takrat priključena preko TVout-a na televizor. Torej takole, kot sem omenil mi je takrat crknil monitor obenem pa tudi konektor za monitor na grafični kartici ampak na Tv preko s-video izhoda pa normalno deluje in me zanima, če obstaja varianta s kakšnimi konektorji preklopiti iz TV-outa na konektor za monitor.Moram omeniti, da gre za Ge force 5200 fx 128 DDR
Druga stvar pa je scaner. Nikakor ga ne morem naložiti na sistem (XP), ker mi vedno javlja nekakšen problem z memorijo in z 16-bit windows program. Gre za MUSTEK SCANEXPRESS 1200 UB
L.P. BORIS
Druga stvar pa je scaner. Nikakor ga ne morem naložiti na sistem (XP), ker mi vedno javlja nekakšen problem z memorijo in z 16-bit windows program. Gre za MUSTEK SCANEXPRESS 1200 UB
L.P. BORIS
Novak
harvey ::
1. Glede grafične ne bi vedel nič pametnega svetovati.
2. Scanner pa poskusi zadnji driver dobit je nek fix za WinXP tule
2. Scanner pa poskusi zadnji driver dobit je nek fix za WinXP tule
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z vgradnjo Radeon HD4870Oddelek: Pomoč in nasveti | 1994 (1578) | NightwishSI |
» | Nihanje napetosti v vticnicah (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 10429 (8368) | Pyr0Beast |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3082 (2502) | MTm2H37rqt7B |
» | KabelOddelek: Hlajenje in modifikacije | 673 (611) | SuperHik |
» | Scanner?Oddelek: Kaj kupiti | 1940 (1725) | Webmojster |