» »

Kabel

Kabel

sonyboy ::

Fantje imam en resen problem. Veste ko ima monitor za priklopt na grafično ane... No men je v GeForcu not ostal en konektor, zdej pa ne vem kak naj popravim. Rad bi kupil novo grafično amapk je problem v tem da bo majkal tisti konktor ki je v tem GeForcu in bo slika črno - bela. Imate idejo kak bi to popravil oz kje bi dobil samo novi kabel za monitor in bi samo kabel zamenjal... Al pa če ima kdo kak star monitor in bi mi prodla kabel.... Prosim pomagajte...

Yacksy ::

Bo na servis treba it. Meni so se skrivil na konektorju za monitor, en pa se je odlomu. Samo ni v grafični ostal. Pa monitor še zdaj isto dobro dela. Kabel je verjetno pritrjen na vezje. Če imaš tudi na monitorju konektor, potem si dober, samo ne verjamem.
Kaj z grafično naredit pa nimam pojma. Lahko pa ti povem da je zelo težko verjetno, da boš spravu tisto ven sam.

Hmmmm jst hočem sam monitro rešt ker grafično bom tko al tko kupil novo. Hmmm jst sem mislil da bi kr nov kabel nekje kupil al pa dobil pa unga precvikal pa novega nalotal... Kaj mislite na to?

SuperHik ::

Kup nov konektor za monitor. odreži kabel in na novo poveži vse žičke na nov konektor . BTW, sem delal že ene parkrat tko da ni panike, samo pazit moraš da boš vse barve pravilno povezal.

Cya
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...

Hja sej to mislim sam nikjer ne dobim konektorja. A mi lahko kdo pove kje naj ga kupim al pa ča mi ga kdo drug kupi pa mu jst plačam!!! Prosim Vas!!!

SuperHik ::

HTE
IC
DELKO
.... uglavnem trgovine z elektroniko.

Cya
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Cat5e kabel ne deluje

Oddelek: Omrežja in internet
222811 (2177) B8S88
»

Napajalni kabel ne "drži" dovolj dobro

Oddelek: Pomoč in nasveti
201594 (1110) webstar
»