Forum » Kaj kupiti » Računalnik do 100k z vodnim hlajenjem
Računalnik do 100k z vodnim hlajenjem
ChupaCabra ::
No mene zanima če bi kje lahko dobil računalnik od 100k do največ 120 z vodnim hlajenjem
kupil bi pentium procesor koliko močan ne vem, predlogi ...
za grafično ne vem, predlogi zaželjeni
rama 512 ali 256
disk 80gb (lahko tudi 40)
vodno hlajenje
in to bi bilo to
lp in hvala za pomoč
kupil bi pentium procesor koliko močan ne vem, predlogi ...
za grafično ne vem, predlogi zaželjeni
rama 512 ali 256
disk 80gb (lahko tudi 40)
vodno hlajenje
in to bi bilo to
lp in hvala za pomoč
sonac ::
Glede na to, da nimaš "odvečnega" denarja, ti priporočam, da pozabiš na vodno hlajenje in si raje kupiš malo boljše komponente.
ne ne
jaz sem kupil že en računalnik bolj za igre athlon 64 3000+
radeon 9800 pro ampak je zelo glasen
zdaj bi pa kupil še 1 računalnik ki bi bil bolj za server in tudi ne mislim veliko zapraviti
lp
jaz sem kupil že en računalnik bolj za igre athlon 64 3000+
radeon 9800 pro ampak je zelo glasen
zdaj bi pa kupil še 1 računalnik ki bi bil bolj za server in tudi ne mislim veliko zapraviti
lp
SodVina ::
novega kompleta, ki vsebuje pentium procesor in vodno hlajenje za tak denar po vsej verjetnosti ne bos dobil. Je pa skoda, ker bi moral ze pri tako poceni kompletu "kakovost" komponent na racun vodnega hlajenja se dodatno znizati.
aha potem pravite da ne bom našel pentiuma z vodnim hlajenjem za 100 k
kaj pa athlon + vodno hlajenje
zanima me tudi keri winsi so najbolj primerni za server in na katerih lahko delaš tudi vse drugo
PS. vodno hlajenje bi bilo nujno da bi lahko računalnik laufat 24/7 ker me hrup ventilatorjev res preveč moti
lp
kaj pa athlon + vodno hlajenje
zanima me tudi keri winsi so najbolj primerni za server in na katerih lahko delaš tudi vse drugo
PS. vodno hlajenje bi bilo nujno da bi lahko računalnik laufat 24/7 ker me hrup ventilatorjev res preveč moti
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChupaCabra ()
Poldi112 ::
Kupis kak procesor ki se malo greje (mobilni barton je zate verjetno ze prehiter-predrag), ga mogoce se downclockas, das dobro zracno z 120mm ventilatorjem z nizkimi obrati in to je prakticno neslisno. Oz.je disk glasnejsi. Ali pa napajalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali zračno hlajenje umira? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24092 (11301) | Raptor F16 |
» | Utišanje PCja z izolacijoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4834 (4196) | Janac |
» | Hlajenje računalnika z vodnim sistemomOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7728 (4957) | Steinkauz |
» | Vodno hlajenje!!!Oddelek: Kaj kupiti | 1351 (1082) | BladE_ |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7466 (5100) | TESKAn |