Forum » Zvok in slika » težave z zvokom na prenosniku
težave z zvokom na prenosniku
|ke ::
na prenosniku naj bi imel integrirano zvočno kartico (sem pogledal pod device magaer), ampak mi noben zvok ne dela. ne muska ne ostalo. ko kliknem komad v winampu mi še kaže kao da dela sam zvoka pa nikjer..
kdo ve mogoče v čem je fora?
mankajo kakšni kodeki??
lp
kdo ve mogoče v čem je fora?
mankajo kakšni kodeki??
lp
Ike
RacMan007 ::
Ike, a bi morda podal še kak tehnični podatek o tvojem prenosniku, ali pa je to skrivnost. Bomo potem morda lažje našli kakšno skupno rešitev.
Driverje pa bi skoraj moral pogledat, kako in kaj je z njimi. Povej model prenosnika, pa lahko pogledamo po Netu za njih. Morda pa ima celo nkdo takšnega kot ti in je imel podoben problem.
LP V
Driverje pa bi skoraj moral pogledat, kako in kaj je z njimi. Povej model prenosnika, pa lahko pogledamo po Netu za njih. Morda pa ima celo nkdo takšnega kot ti in je imel podoben problem.
LP V
danielka84 ::
ja zakaj pa ne poves kaksna je te bila ta neumna fora, mogoce bo kdo drug u3 spraseval isto...
??
??
ni-da-ni
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 nenavadni zadeviOddelek: Pomoč in nasveti | 1667 (843) | Gregor5816 |
» | Zvok iz novejšega TV-ja na starejši Home Theater SystemOddelek: Zvok in slika | 2330 (1810) | gumby |
» | Echo!Oddelek: Zvok in slika | 1642 (1446) | Scorpia |
» | DRIVERJI ZA LAPTOP ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 991 (931) | Zimavc |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8250 (7045) | matjash |