Forum » Operacijski sistemi » Windows Xp 64?
Windows Xp 64?
Mr_Globus ::
Zdej ko ssem dajal dol nove nvidia driverje sem vidu to opcijo sistema. Že ki sem lihkar dobil A64 me zanima če ga je že gdo sprobal?
Zheegec ::
Zaenkrat ni še nič posebnega, je pač še v BETA fazi, torej še ni končan.
Igre zaenkrat delujejo še malo slabše (razen če so novi driverji to že odpravili, govorim za kakšne 3 mesece nazaj), ostalo pa enako ali malo hitreje, kot Win XP.
Uradno ime je pa Windows XP x64.
Igre zaenkrat delujejo še malo slabše (razen če so novi driverji to že odpravili, govorim za kakšne 3 mesece nazaj), ostalo pa enako ali malo hitreje, kot Win XP.
Uradno ime je pa Windows XP x64.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
noraguta ::
sprobal , zadnje verzija 1285 ali nekaj takega build je celo ze uporabna. nekaj vidgetov je še hroščatih ( column header v listviewu se mi ne refresha dobro in nekatere 32 bitne aplikacije na tabe ne izpisujejo teksta)lahko pa da je kriv tudi river z mojimi port do sedaj sicer nisem imel problemov.
pognal sem ene 2-3 svoje cejevske app-je (konzola in preracunavanje ter premetavanje podatkov) in takorekoč povsod je pohitritev. nekje med 5 do 25 %.
z donet framvorkom pa benchev nisem delal zre pa karnekaj več memorije , ako kreiraš kake velike collectione z preprostimi objekti. cena večjega referenčnega pointerja najbrz. tako da bo naktere zadeve treba vnovič premisliti in redizajnirati.
celo v celem bi se dalo preziveti z njimi ampak kakega posebnega uizitka pa ni.
pognal sem ene 2-3 svoje cejevske app-je (konzola in preracunavanje ter premetavanje podatkov) in takorekoč povsod je pohitritev. nekje med 5 do 25 %.
z donet framvorkom pa benchev nisem delal zre pa karnekaj več memorije , ako kreiraš kake velike collectione z preprostimi objekti. cena večjega referenčnega pointerja najbrz. tako da bo naktere zadeve treba vnovič premisliti in redizajnirati.
celo v celem bi se dalo preziveti z njimi ampak kakega posebnega uizitka pa ni.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu Linux 14.04 LTS (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 22470 (17790) | driver_x |
» | Katera grafična (ATi, nVidia...)Oddelek: Strojna oprema | 1298 (1045) | SasoS |
» | 3D monitor 22" Zalman ZM-M220WOddelek: Zvok in slika | 1853 (1595) | carot |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5690 (4111) | gregor3000 |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8204 (6999) | matjash |