Forum » Operacijski sistemi » instaliranje xp-jev - networking install problem
instaliranje xp-jev - networking install problem
primozf ::
NEkaj me zanima, namreč:
- sn naredil particijo c: , sformatiral ter začel z inštalacijo win xp pro
- vse je delalo ok,vključno z installing devices al neki takega
- problem se pojavi pri " network installing" - tu pride kazalec do enih 50% pol pa počaka - kolk zgleda kišta ne zmrzne,ker se še naprej spreminjajo tista informativna sporočila ala "your computer will be faster".....
- a mogoče kdo ve kaj bi lahk bo narobe - pusto sn ga 2 uri za vsak slučaj vžganega - pa nič
- sn naredil particijo c: , sformatiral ter začel z inštalacijo win xp pro
- vse je delalo ok,vključno z installing devices al neki takega
- problem se pojavi pri " network installing" - tu pride kazalec do enih 50% pol pa počaka - kolk zgleda kišta ne zmrzne,ker se še naprej spreminjajo tista informativna sporočila ala "your computer will be faster".....
- a mogoče kdo ve kaj bi lahk bo narobe - pusto sn ga 2 uri za vsak slučaj vžganega - pa nič
Apple ::
Za foro, če imaš PCI ethernet kartico, jo daj ven - inštaliraj XPje brez mrežne...
Hmm, če imaš pa integrirano, jo pa probi disableat v BIOSu...
LP, M
Hmm, če imaš pa integrirano, jo pa probi disableat v BIOSu...
LP, M
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Apple ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flash na android tel?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1263 (862) | johan05 |
» | Zakaj mi sistem nezazna graficno kartico k dam 8Gb rama.graficna je nVidia 9500 gt 1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1368 (1114) | hojnikb |
» | Inštalacija XPjev (in morda Viste) z USB ključkaOddelek: Operacijski sistemi | 2255 (2002) | PrimozR |
» | Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]Oddelek: Programska oprema | 1994 (1660) | barelyLegal |
» | moje potovanje v linuxOddelek: Operacijski sistemi | 1826 (1594) | CCfly |