Forum » Zvok in slika » Nekaj o DVDju
Nekaj o DVDju
eagle69 ::
Pozdravljeni!
Sem novopečeni lastnik DVD+-RW. (Nec 2510a) Zanima me, kater program uporabljate za izdelavo menujev. Kater program je najbolši (prednosti, slabosti...) Ukvarjam se z montažo, imam miniDV kamero.
Zanima me tudi, kater program ima možnost dodajanja podnapisov (npr.: dvix -> dvd + podnapisi).
Lep pozrdav
Sem novopečeni lastnik DVD+-RW. (Nec 2510a) Zanima me, kater program uporabljate za izdelavo menujev. Kater program je najbolši (prednosti, slabosti...) Ukvarjam se z montažo, imam miniDV kamero.
Zanima me tudi, kater program ima možnost dodajanja podnapisov (npr.: dvix -> dvd + podnapisi).
Lep pozrdav
Wox ::
Jest uporablam DVD Maestro.
Za dodajanje podnapisov je že bla ena tema oz. how-to. Mal poišči.
Za dodajanje podnapisov je že bla ena tema oz. how-to. Mal poišči.
Tody ::
Za podnapise maš eno temo malce prebrskaj sej ni tok nazaj... ZA menuje sem pa jest uporabu DVD ARCHITECT!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kreiranje DVD-ja z menijemOddelek: Programska oprema | 751 (599) | StratOS |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77859 (19995) | CaqKa |
» | montiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 2425 (2220) | Fr33man |
⊘ | DVD in podnapisi, kako jih dodatiOddelek: Zvok in slika | 5458 (4402) | podtalje |
» | Podnapise v divx, alternative?Oddelek: Zvok in slika | 2590 (2441) | Reny111 |