Forum » Zvok in slika » 5.1 zvočniki problem VELIK
5.1 zvočniki problem VELIK
[psyho] ::
Popizdil bom do konca in bom ves software ki je v zvezi z zvokom zbrisal!
Zdaj pa mi vi povejte:
-Kaj nerest da mi bo v Winampu igral na vse zvočnike. (zadnje in woofer)
-Kaj narest, da mi ne bo zahreščalo vsakič ko se vklopi kakšen sound od windowsov. (klik, ali ko kdo kaj reče na MSN) Zahreščijo zadnji zvočniki, potem pa se sliši zvok.
-Kaj narest, da ko bom gledal DVDje v Power DVD, da bo res 5.1 zvok. (Zadnji zvočniki so čisto potihem in hreščijo - (to samo v power dvd))
Imam pa Genious sw 5.1 lesene zvočnike.
Zvočno pa imam od Safeway 5.1
Ali se bi raje splačalo naštimat na zvočno od matične (baje da podpira surround)
Pls help!
Lp
Zdaj pa mi vi povejte:
-Kaj nerest da mi bo v Winampu igral na vse zvočnike. (zadnje in woofer)
-Kaj narest, da mi ne bo zahreščalo vsakič ko se vklopi kakšen sound od windowsov. (klik, ali ko kdo kaj reče na MSN) Zahreščijo zadnji zvočniki, potem pa se sliši zvok.
-Kaj narest, da ko bom gledal DVDje v Power DVD, da bo res 5.1 zvok. (Zadnji zvočniki so čisto potihem in hreščijo - (to samo v power dvd))
Imam pa Genious sw 5.1 lesene zvočnike.
Zvočno pa imam od Safeway 5.1
Ali se bi raje splačalo naštimat na zvočno od matične (baje da podpira surround)
Pls help!
Lp
dolenska ::
dej tanove driverje iz neta vrž, pa directx dej nov
pa probaj zvocno vn vzet pa jo dej v drug PCI.
probaj zvocno na maticni samo moras it v bios to nastimat, ker drgac ti ne bo delalo 5.1
pa probaj zvocno vn vzet pa jo dej v drug PCI.
probaj zvocno na maticni samo moras it v bios to nastimat, ker drgac ti ne bo delalo 5.1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5026 (4619) | eric_cartman |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5343 (3658) | jRk0 |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16640 (10579) | FlamE#7 |
» | Težave s 5.1 sistemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1243) | cojss |
» | abit nf7-s in 5.1 zvočniki??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (888) | mamamia |