Forum » Programska oprema » Firefox Extensions
Firefox Extensions
meszaj ::
Pozdrav!
1. Zanima me ali stevilo namescenih dodatkov (extensions) za firefox kaj vpliva na njegovo hitrost npr. pri zagonu. Sam imam namrec tak obcutek nisem pa 100%, ima kdo podobne izkusnje?
2. Ali zaradi namescenih dodatkov Firefox zasede vec rama, kot brez njih?
Sem gledal namrec task manager, pa mi je internet explorer na isti www strani priblizno 7 ramov manj pozrl. kar mi je sila cudno
1. Zanima me ali stevilo namescenih dodatkov (extensions) za firefox kaj vpliva na njegovo hitrost npr. pri zagonu. Sam imam namrec tak obcutek nisem pa 100%, ima kdo podobne izkusnje?
2. Ali zaradi namescenih dodatkov Firefox zasede vec rama, kot brez njih?
Sem gledal namrec task manager, pa mi je internet explorer na isti www strani priblizno 7 ramov manj pozrl. kar mi je sila cudno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lastni tv komunikatorOddelek: Zvok in slika | 5574 (3888) | Mikrohard |
» | Google z razširitvamiOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3386 (2477) | c00L3r |
» | Firefox 3.5 bo podpiral prednastavljeno geografsko lokacijoOddelek: Novice / Brskalniki | 4560 (3663) | Road Runner |
» | PROSIM POMOČ flash player se noce instaliratOddelek: Programiranje | 1758 (1646) | jan01 |
» | Google se širi v vse smeriOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5434 (3161) | errhec |