» »

Projektor, kateri?

Projektor, kateri?

Suhy ::

Rabim en kvaliteten projektro, za na strop. Kaj kupiti?

Kake izkušnje imate z brezžično povezavo? A teče video tekoče?

PALOMINO ::

Zdravo,

Sam imam doma Epson LCD projektor EMP TW-10, zadeva je 16:9 format in seka - se skrija vsaka LCD TV in plasma, ima možnost montaže na strop - za nosilec moraš poskrbeti sam.

Vedi pa, da projektor zna za sabo potegniti tudi ostale stroške, kvaliteten video kabel - najbolje je imeti RGB - meni osebno ni žal, da sem dal za kabel 20k. Drug strošek pa je ozvočenje - boš videl če imaš projektor želiš tudi en soliden zvok in tukaj ne mislim na ene plastique-fantastique zvočnike, ampak na ločene komponente, potem pride res vse do izraza in lahko mirno pozabiš na ušiv Kolosej, Planet Tuš in ostale ustanove za množice ki so željne filmov ali stiskanja s svojo ljubico >:D

Glede brezžične povezave pa - pozabi če želiš imeti kvaliteto.

Suhy ::

Ja, glede kabla me zanima, rgb, kako to misliš, da na strani računalnika pride navaden vga priključek, na drugi strani pa un z štirimi okroglimi priključki? Kolk je omejitev takega kabla v metrih? Je pa obvezno, da je tak kabel v enek kosu in da ni štukan(recimo trije kabli skupaj)?

Ja za brezžično pa sem nekje prebral, da današnji projektorji zmorejo preko wireless prikazat samo kako prezentacijo, video pa bo deloval v modelih ki šele prihajajo, oz. bojo v prihajajočem letu .

Aja, kaj mogoče veš kaj pa je to če maš mrežno kartico, a je to samo tko da lahko neke funkcionalnosti projektorja izkoriščaš ali lahko preko lana "potegneš" sliko, oz. video, namesto preko vga kabla'??

Drugače pa se trenutno nagibam nekako k Hitachi CPX - 430W. (načeloma bo naprava za poslovno rabo, in eden glavnih dejavnikov je tudi slika v dnevno svetlem prostoru..)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
38368822 (1711) matobeli
»

Nasvet pri nakupu projektorja in platna na podlagi slik in opisa prostora (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5211496 (10324) urosbe
»

Omrežitev bajte

Oddelek: Omrežja in internet
61983 (1839) Karen
»

Poceni "hišni kino"

Oddelek: Zvok in slika
213049 (2293) trdoreh
»

Projektor: Pomoč pri Namestitevi - potrebni kabli in mnenje!!

Oddelek: Zvok in slika
73196 (3030) zile

Več podobnih tem