» »

Kateri TV in kje

Kateri TV in kje

kuglvinkl ::

OK, frend kupuje TV in me pobara za nasvet. Ker sam niti v sanjah nimam časa gledat škatle si ga ne mislim kupit in pojmam nimam kaj sploh vse je na trgu.

Zdej, pravi, da imam špago dolgo 80k SIT. Vprašanje se glasi katerega in v kateri štacunis e splača gledat.
Your focus determines your reallity

Caligula ::

Hmmm, se mi zdi, da sm zadnjic vidu Sonyja 72 CM, raven zaslon sam ne 100 Hz kar pa itak ni minus, za 70 jurjev. Zdej se pa ne spomnem tocno kje, je bla pa ena od naslednjih stacun:

Merkur
Spar
Akvonij al pa Leclerc

Pac v eni od teh.

Drugac pa ce mas moznost kaksnga kredita,.. je v Bigbangu na Rudniku-tam sem pac videl-v akciji Daewoo 82 cm 16:9 ful hud dizajn pa tud slika je bla ful dobra,.. za 150 jurjev. To je za tak TV ful malo.

Pac-ce za vec let nabavljas pa ce mas kako moznost kakega kredita, obrokov,.. se to mogoce splaca.
a pa res hud dizajn, lepo vse priklope za video in,... tud ob strani, Dolby surround pa tko.

Se splaca pogledat. Jz sm kr mal gledu, ker zadevca kr hudo zgleda-za ta denar pa sploh.

Caligula ::

Mislim, da je to TALE televizor.

kuglvinkl ::

Tip še študira, tko da odpadejo krediti (Dom kredit, zadnje čase jako popularen).

OK, se pa kot praviš da dobit 72 cm za ta keš. Kewl, ga bom poslal po trgovinah, če nimaš ti ali še kdo kakšne druge ideje oz. informacije.
Your focus determines your reallity

perci ::

Doma mamo 100Hz Philips 72cm in moram rečt, da če zdej kje drugje gledam tv (kjer je 50HZ) prov opazm tečno utripanje, še posebej na tolk velkih tvjih. Skratka, jst 72cm 50Hz ne bi kupil niti slučajno. Škoda dnarja.

mlamat ::

zlobcek ::

Jep tezko verjet ampak z mano je podobno. Ko se navadis na 100Hz je kar mal motece gledat kasne stare kiste, ceprav se da prezvet:)

Pa še računalniška slika je bolj jasna na 100Hz. Sem ga ravno zaradi tega zamejal in so res robovi ostrejši in namizje lepše berljivo. Ali pa je to samo zaradi novejšega televizorja...?

In še, če bo kupil 16:9, kakršnega sem jast, ker gledam bolj ali manj samo filme iz računalnika, naj ne vzame manj kot 82 po diagonali, sej je približno tolk visok kot 72 4:3. 72cm na 16:9 je kar malo majhen. In pa obvezno raven zaslon, saj je s tem bleščanje preteklost..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zlobcek ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup TV 4:3 ali 16:9

Oddelek: Kaj kupiti
323921 (2961) Mirč
»

televizor 100 Hz ?

Oddelek: Zvok in slika