Forum » Pomoč in nasveti » PC mi "cvili"
PC mi "cvili"
230-DC ::
ko pržgem PC mi v začne neki "cvilit" iz računalnika,
pa nevem ka bi lohk blo.
ko pa grem igrat kako igrco pa neha
need help!!
pa nevem ka bi lohk blo.
ko pa grem igrat kako igrco pa neha
need help!!
*the gates of valhalla are near*
raab himself ::
hja moreš mal pogledat od kod prhaja to ciljenje lahk je ker neki stvari ventilator na graf.karti ven napajalnika lahk daje te zvoke disk kot naprimer moj-neki vancuver al neki taka firma.
Wad@ ::
kako pa cvili.. Pa kako neha kadar igraš igrice(a prav v tistem trenutku neka). pa kakšen sistem imaš(baje so geforci neki piskali). najlažje pa je da odpreš stranico in poslušaš...
pviran3 ::
Ventilatorje spuci - ampak ornk!
Če bo pa še vedno cvilil, mu dej pa toplo mleko in piškote
Če bo pa še vedno cvilil, mu dej pa toplo mleko in piškote
Slowenc ::
230-DC, iz koga se norca delaš? A ne moreš odpret stranice in poslušat od kje prihaja cviljenje? Razen če je tvoj comp neki posebnga in meri 5 x 5 cm, ker tam pa res ne bi mogel natančno definirat izvor cviljenja.
Skiny gate.
230-DC ::
ja ka res misliš da sm tulk debiln,
itak da sm že poslušu ampak vseen ne najdem izvora,
sam vem da iz ventilatorja ziher ni
itak da sm že poslušu ampak vseen ne najdem izvora,
sam vem da iz ventilatorja ziher ni
b ::
Pri nekaterih kistah cviljenje prihaja iz zvocnikov... Sem ze imel take primere. Mogoce je zvocna/maticna slabo ozemljena, mogoce kaj drugega povzroca motnjo, cist odvisno. Te zadeve je ponavadi tezko debugirat. A ce izkljucis zvocnike izgine?
stromar ::
Možno da je cd rom, cd-rw, ker na začetku zavrti, da ugotovi, če je noter cd, drugače pa je možno da ti cvili v napajalcu, ker se ti je odlepilo jedro transformatorja ali pa v monitorju, to je tak zelo visok ton in ti gre na jetra pa tudi težko ga je locirat. V tvojem primeru mislim da je monitor, ker to tudi meni dela, ko pa se dovolj segreje pa neha. Neha tudi ko prideš z bele podlage zaslona na bolj temno.
To je 99% od ventilatorja. Poskusi ventilatorje izklopt, pol pa mašino pržgi
POZOR: Po testu takoj ventilatorje gor prkluč, da se ti nebo kišta skuhala od vročine!!!!!
POZOR: Po testu takoj ventilatorje gor prkluč, da se ti nebo kišta skuhala od vročine!!!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pviran3 ()
Hux ::
O kakem cviljenju pa govoris sploh? Ker namrec vsaka elektricna naprava spusca nekaksen zvok. A se to res glasno cuje al samo ce uho tesis v kisto?
Cvilit ponavadi začne, ko prižgeš mašino. Ko pa se ventilatorji ''ulaufajo'' pa neha. Ampak to cvil samo en ventilator! Z izločevanjem je treba ugotoviti, kateri
PS: Zanimivo je, da če računalnik , ki se mu je ventilator ''ulaufal'', po takojšnejmponovnem zagonu ne cvili več, če ga pa pustiš, da se ohladi, pa spet začne.
PS: Zanimivo je, da če računalnik , ki se mu je ventilator ''ulaufal'', po takojšnejmponovnem zagonu ne cvili več, če ga pa pustiš, da se ohladi, pa spet začne.
Hux ::
Ja pa 800 sit pride novi ventilator zamenjaj. Meni ni cvilo culo se je kot sobanje lol.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napajalnik LC6600GP2 spušča čudne zvokeOddelek: Strojna oprema | 592 (533) | Tiso |
» | Matična mi piska =SOddelek: Strojna oprema | 2571 (2182) | jest10 |
» | Enermax Liberty 500WOddelek: Strojna oprema | 949 (846) | AapocalypseE |
» | Moj avto...Oddelek: Loža | 5744 (4257) | Azrael |
» | cviljenje kondenzatorjev???Oddelek: Strojna oprema | 2396 (1945) | SSH |