» »

Enermax Liberty 500W

Enermax Liberty 500W

EvilDare ::

Mene zanima če ima kdo ta napajalec? Moj se strašno "dere", oz. ima zelo izrazit zvok, kot da bi prihajal od motorčka. Preizkusil sem vse druge ventilatorje, če oddaja ta zvok a ni prenehal. Ko sem pa samo za sekundo ali dve prekinil vrtenje 120 ventilatorja v napajalcu je bil pa ta zvok še vedno prisoten. Ali je v napajalniku še kakšen vetilator, ali sam napajalnik oddaja tak zvok? Če je že bilo kje povedano se opravičujem samo meni zopet iskanje ničesar ne najde.

The_hammer ::

jst imam isti napajalnik, pa še nism slišal kaj od njega... več ti žal ne morem pomagati,.. povej konfiguracijo računalnika.

JIM22 ::

Hehehhe, to cviljo kondenzatorji. Doskrat je bla že debata o cviljenju oz. oglašanju kakšnih komponent v računalniku. V zadnjem času se najbol rade derejo grafične kartice. Men se recimo oglaša napajalnik, če je v vtičnici večja napetost od 230V. Ponavadi jo imamo bližje 250V in se oglaša tud v ugašnenem stanju(napajalnik povezan v vtičnco, sam komp je ugašnen, napajalnik je on). Ni to kriv noben vent, pač se derejo elementi. Lahko probaš zamenjat za drug napajalnik, sam ne mislt, da ti ga bodo menjal pod garancijo, ker z njem ni nič narobe.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

EvilDare ::

Cviljenje definitivno ni ker sem že slišal na osnovni P5W DH Deluxe kako je pisknilo. Zvok je tak kot da bi bil nek ventilator oviran, in nazaj piha zrak in s tem ustvarja ta "prizvok". Samo mi je čudno ker sem ustavil vse ventilatorje, tudi tistega 120 v napajalniku, ampak zvok je bil pa še vedno prisoten. Ne ve mkaj naj naredim, ker nazaj ga nebi hotel odnesti, ker je že lepo oblečen v bužirke in bi veliko dela šlo v nič.

PC: Thermaltake Armor, Asus P5W DH Deluxe, Q6600@3000 MHz, Enermax Liberty 500W, 2x Crucial DDR2 1GB 667, Asus 8800GTX, X-FI extreme music, 320 Seagate HD, Lite-on 165h6s pekač, Dell 2407WFP, 5x120, 2x92, 80 ventilator

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: EvilDare ()

JIM22 ::

Jap, točno tak se tud pri men sliši iz napajalnika. Si sam pogruntal da ni to ventilator. Sistem ni tukaj važn, ker imam podobno konfiguracijo kot ti in se mi zdi da zdej majn piska oz. cvili, kot na s.939, ki je dost majn pokuro kot tak sistem, ki ga imam zdaj. Pač se boš moral sprijaznit s tem, da ti cvili. Imel sem prvi napajalnik in je cvilo, niso ga hotel zamenjat, sem ga dobesedno ubil in so mi menjal za drugega in spušča enake zvoke kot prvi. Jest sem pogruntal za svojga kdaj cvili in imaš gor napisano, tak da lahko če imaš multimeter, izmeriš napetost v vtičnici in ugotoviš če je enak vzrok.
Digitalni marketing, nastop na spletu v naročnikovem imenu.

Vsi na FB pridružite se itVision :)

AapocalypseE ::

Meni je moj enkrat isto naredo pa sem samo debelo gledo kaj je to. Vgasnil sem računalnik in je začelo cvilit v napajalniku. Sem dal odzadaj na 0 in je še kr cvililo, potem sem dal na 1 in je nehalo cvilit ampak se je kr vklopil ventilator v njem in čez čas nehal. Pomoje je pri meni tudi to kaj si ti reko JIM22. :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Šumenje v grafični kartici/napajalniku...

Oddelek: Pomoč in nasveti
231348 (1023) opeter
»

Brnenje napajalnika - LC Power

Oddelek: Strojna oprema
353016 (2541) Seba22
»

Čudno oglašanje računalnika

Oddelek: Strojna oprema
202178 (1831) Grizzly
»

maticna melje

Oddelek: Pomoč in nasveti
8668 (463) KITAZUMO
»

LC6550GP - Piska (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605488 (4582) Pyr0Beast

Več podobnih tem