Forum » Kaj kupiti » Zamenjati XP1700+ z XP2400 + ?
Zamenjati XP1700+ z XP2400 + ?
joeblack ::
Zanima me če se mi splača zamenjati zgoraj navedena procesorja.Plošča je ASUS A7V266-C, in glede na to da se XPji umikajo iz prodaje in jaz še vsaj kako leto ali pa malo več ne mislim kupovati novega računalnika, me zanima koliko bi s tem pridobil?
Talking on flat is easy!
mkonci ::
Pa dej probi, pa boš vidu kolk visok lahko prideš, pa znaš navijjat?
Če pa bi se rad rešu starega procesorja, pa je bolje da
kupiš ATHLON XP 2500+/512 (1.83GHz) Barton 21.774 < gotovina (Mlacom)
Poglej tega lahko potem brez nevem kakšnega hlajenja ali napora naviješ na 3200+ pa dvineš voltažo na 1.8V in dela brez problema (preverjeno)[
LINK do teme o navijanju
Če pa bi se rad rešu starega procesorja, pa je bolje da
kupiš ATHLON XP 2500+/512 (1.83GHz) Barton 21.774 < gotovina (Mlacom)
Poglej tega lahko potem brez nevem kakšnega hlajenja ali napora naviješ na 3200+ pa dvineš voltažo na 1.8V in dela brez problema (preverjeno)[
LINK do teme o navijanju
Oblivion ::
Tale plosca ne pordpira Bartona, ki ga omenjas. KT266 podpira procesorje z 133fsb, kar Barton ni.
, za Bartona vem da ne morem saj zato bi pa kupil 2400+ ker ta ma še 266MHZ in ga plošča še podpira
Talking on flat is easy!
DarwiN ::
Z tvojo plato kaj dost sploh ne moreš navijat ,razlika med omenjenima procesorjema je pa majhna, če imaš 1700tko Tbread B ,potem razlike sploh ni..Tako da ti jaz priporočam menjavo samo če boš doplačal do 3000 SIT, vbistvu pa se mi menjava zdi nesmiselna,ker neboš pridobil nič...aja ,2% pa res
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Fizikalko ::
Da ne bo kej res... Kupi Mobilnega! Athlona 2500 133FSB in povecas multiplier (proc odklenjen).
ne, glej jaz ne mislim kupovat procesorja, to bi bila menjava ene za ena in me zanima če se mi splača glede zmogljivosti, ker stane me ne nič
Talking on flat is easy!
MarkoMan ::
js mam xp 2400 pa nism zadovoljen. skoz mam odvitga na 1666-10*166-pa sploh ni opazne razlike. mogce je mal razlike pr ripanju filmov cca.20 min. na 2 uri.aja pa greje se k hudic
ne drezaj v stvari k niso pokvarjene, vsaj ne za tako majhno razliko
ne drezaj v stvari k niso pokvarjene, vsaj ne za tako majhno razliko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tako,odlocil sem se...zdaj pa rabim zadnje inf. in pomocOddelek: Kaj kupiti | 1963 (1190) | Fizikalko |
⊘ | Koliko bi vas zanimal barton 2500 mobile (45w) po ceni 27000-27500 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 11207 (7712) | kuglvinkl |
» | Kateri AMD?Oddelek: Kaj kupiti | 1189 (912) | boštjan |
» | Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8301 (5978) | Tarzan |
» | Kateri Athlon?Oddelek: Kaj kupiti | 1855 (1204) | Dr_M |