» »

kako uničit virus sasser?

kako uničit virus sasser?

stromar ::

Grem na internet po cca 1 minuti se mi pojavi okno ki odšteva 60 sekund in potem se mi računalnik resetira. Ugotovil sem, da je to virus, ki se boji uničenja zato resetira računalnik, da nebi mogel pobrat z interneta njegovega killerja. (med procesi imam isass.exe ki je kao virus, ta se nepričakovano prekine s statusno kodo 1073741819 in sistem se hoče resetirat) Poskušal sem ga odstranit, a ga ne morem nikakor. V računalnik sem vtaknil še en disk z win 98, ki ga imam za take primere, pobrisal dol z diska vse datoteke razen tistih, ki jih res rabim, pregledal z nortonom (frišne definicije) in ni našel virusa, naložim na novo windowse xp in spet ista stvar. Sedaj to lahko pišem, ker sem zajebal virus tako, da ko se mi je pojavilo okno za zaustavitev, sem premaknil datum nazaj (zdaj mi piše čas do zaustavitve 31 dni). Sem šel na windows update in snel dol tisti odstranjevalec tega virusa, a mi računalnik prepozna kot neokužen. Nevem kaj naj naredim. Ga je komu uspelo odstranit? Service pack pa ne morem dol potegnit s svojo ultra fast 56k dial up modemsko povezavo

Help me please, ker nimam dosti časa se s tem ukvarjat (šola)

boych ::

Na Symatec-ovi strani maš removere za tega črva, pa si dol pober pa ga ziher odstraniš!

TEDY ::

Vklopi si firewall (lahko tudi tisti od windowsow) in potem se malo sprehodi po microsoftovi strani za update

Kekec ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se ponovno zažene namesto ugasne

Oddelek: Strojna oprema
406893 (3706) solatko
»

Kako izbrisati virus(e) iz mape "System Volume Information"?

Oddelek: Pomoč in nasveti
73882 (3714) solatko
»

Win32 napaka, virus | Generic Host Process for Win32

465609 (3631) Caniggia
»

Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

29340551 (15533) brainiac20
»

Nad32 problem?

Oddelek: Programska oprema
91088 (890) Spajky

Več podobnih tem