Forum » Zvok in slika » Totalno sem se zaplezal s kodeki
Totalno sem se zaplezal s kodeki
Surfer_D ::
Tkole gre...
1. Najprej instaliram K-lite-codecpack mega, in zraven izberem samo DIVx, XVID, AC3, QTime in Real Media
Ko je to instalirano ugotovim, da mi VOB fajli ne igrajo v AC3
2. Grem na net in instaliram AC3 filter in nastavim na output SP/Dif pa vseeno ne dela
Imam pa SB Live player 5.1 in preden sem instaliral win mi je delalo.
Ali mi lahko lahko en svetuje kaj naj instaliram da mi bo delal AC3 in da bom imel pri vseh mpeg filmih zvok, ker pri 2 mi zvok ne dela več.
Trenutno sem vse kodeke izbrisal.
Thanks
1. Najprej instaliram K-lite-codecpack mega, in zraven izberem samo DIVx, XVID, AC3, QTime in Real Media
Ko je to instalirano ugotovim, da mi VOB fajli ne igrajo v AC3
2. Grem na net in instaliram AC3 filter in nastavim na output SP/Dif pa vseeno ne dela
Imam pa SB Live player 5.1 in preden sem instaliral win mi je delalo.
Ali mi lahko lahko en svetuje kaj naj instaliram da mi bo delal AC3 in da bom imel pri vseh mpeg filmih zvok, ker pri 2 mi zvok ne dela več.
Trenutno sem vse kodeke izbrisal.
Thanks
Caligula ::
S Klite codec packom bi ti moralo.
Probak pa MPEG 2 zagnati v Windows media classic. Ti bo zagotovo delalo. PReveri. Pac pol glej MPEG 2 z classic.
Probak pa MPEG 2 zagnati v Windows media classic. Ti bo zagotovo delalo. PReveri. Pac pol glej MPEG 2 z classic.
Jux ::
odinštaliraj vse, potem pa naloži zadnji xvid, divx, ac3filter in vobsub.
nobenih kodek paketov, samo zjebejo vse.
nobenih kodek paketov, samo zjebejo vse.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59310 (14458) | BaRtMaN |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12611 (10466) | Jst |
» | Film malo pred koncem zaštekaOddelek: Zvok in slika | 2020 (1943) | mmilos |
» | Pomoč pri izbiri kodekaOddelek: Zvok in slika | 1864 (1569) | jos69 |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3888 (3622) | ferjan |