Forum » Kaj kupiti » Acer 1353lc
Acer 1353lc
KaineS ::
Živjo!
zanima me ali je tale ACER 1353lc vredu?
Procesor AMD athlon 2.400+
256 RAMa
30giga diska
dvd/cdrw, modem, lan firewire, ir vmesnik, s-video TV-out, grafična kartica 64mb
ima 2 leti garacinje.
Zanima me ali delujejo vredu ali je tukaj kaj narobe da je toliko poceni ? :)
cena 200.000 SIT
hvala za odgovore!
zanima me ali je tale ACER 1353lc vredu?
Procesor AMD athlon 2.400+
256 RAMa
30giga diska
dvd/cdrw, modem, lan firewire, ir vmesnik, s-video TV-out, grafična kartica 64mb
ima 2 leti garacinje.
Zanima me ali delujejo vredu ali je tukaj kaj narobe da je toliko poceni ? :)
cena 200.000 SIT
hvala za odgovore!
neres ::
Meni dela v redu, pozitivno presenečen. Odvisno pa kaj hočeš z njim počet.
Sicer pa so Acer med najcenejšimi, a ne med najslabšimi.
Sicer pa so Acer med najcenejšimi, a ne med najslabšimi.
normalna uporaba... surfanje... office in take zadeve ne nekaj posebnega...
hvala za odgovoro... mogoce je da ga tudi jaz kupim... si ga kupil v harvey normanu?
hvala za odgovoro... mogoce je da ga tudi jaz kupim... si ga kupil v harvey normanu?
Kupil v Italiji pred ene pol leta.
Samo za surfanje, office ipd. lahko kupiš še kak cenejši oz. manj zmogljiv procesor. Pa če boš dosti rabil na baterijo: kaki Apple ali Centrino zdržijo več in so lažji za nosit okoli.
Samo za surfanje, office ipd. lahko kupiš še kak cenejši oz. manj zmogljiv procesor. Pa če boš dosti rabil na baterijo: kaki Apple ali Centrino zdržijo več in so lažji za nosit okoli.
Kje v sloveniji bi pa lahko dobil še kak cenejsi laptop? ali ta nima tako dobre baterije ali kaj?
Baterija je normalna, zdrži tiste dve ure in pol, odvisno seveda kaj počneš. Jaz je praktično ne uporabljam.
Eni prenosniki pa imajo take procesorje(npr. Centrino), ki porabijo manj energije-> baterija zdrži več časa.
Za alternative poglej malo po forumu, sej je bilo že precej pisanja na to temo. Morda Solonote...
Eni prenosniki pa imajo take procesorje(npr. Centrino), ki porabijo manj energije-> baterija zdrži več časa.
Za alternative poglej malo po forumu, sej je bilo že precej pisanja na to temo. Morda Solonote...
aha sej je vredu da zdrzi cca 2 ure vec itak nebom rabil. semizdi da je kar vredu tale laptop. še eno vprašanje ali ima zvocnike vgrajene?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri ultrabook kot alternativa macbook air 13Oddelek: Kaj kupiti | 1811 (1610) | Zheegec |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 16814 (7775) | Seb4 |
» | best buy prenosnik do 600€ (+/- 50€)Oddelek: Kaj kupiti | 2351 (1801) | strictom |
» | Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 14014 (8298) | Damjan Jagar |
» | Centrino proti pentiumOddelek: Kaj kupiti | 1710 (1405) | _WilL_ |