Forum » Pomoč in nasveti » Virusi in autoexec
Virusi in autoexec
kodka ::
Jaz sem pred kratkim inštalirala pc-cillin 2002 in ga uploadala! Program mi je našel več različnih virusov in 17 okuženih datotek. Ti virusi so bili: BKDR_BERBEW.I, BKDR_BERBEW.G, BKDR_DERBEWDLL.G, TROJ_DELF.AR in .RA, WORM_KORGO.P, WORM_KORGO.V.
Vendar so ti virusi pustili na računalniku posledice, najbolj me moti to, da se mi datoteka autoexec.nt vedno znova izbriše iz C:\....\System32, zato jo moram ob vsakem zagonu računalnika na novo vnesti, če hočem, da mi slovar deluje.
Morda kdo ve, kaj bi bilo najbolje storiti?
Vendar so ti virusi pustili na računalniku posledice, najbolj me moti to, da se mi datoteka autoexec.nt vedno znova izbriše iz C:\....\System32, zato jo moram ob vsakem zagonu računalnika na novo vnesti, če hočem, da mi slovar deluje.
Morda kdo ve, kaj bi bilo najbolje storiti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flashback pod nadzorom, a ni edini virus za maceOddelek: Novice / Varnost | 8916 (7952) | Cold1 |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3568 (2592) | Mr.B |
» | določena oseba mi stalno pošiljanj viruseOddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1071) | waters |
» | Virus povzroči WindowsUpdate unavailableOddelek: Pomoč in nasveti | 1304 (1073) | eee |
» | Pomoč pri ponovni namestitvi MEOddelek: Pomoč in nasveti | 1092 (930) | MaD_Mavr0 |