Forum » Navijanje » ATITool 0.0.22
ATITool 0.0.22
Oblivion ::
Prisla je nova verzija programa, ki omogoca kar nekaj nastavitev, med drugim nastavitve zakasnitev na ramu. Poleg mnogih novitet je mozen se pregled temperature. Za lastnike xt kartic, ki imajo overdrive funkcijo, naj pregledajo, kaksne so temperature, da vidimo, koliko je senzor tocen :). Pa se stran ATI Tool
- spremenil: Oblivion ()
DjTonic ::
Tega 0.0.22 sem probal takoj v torek, ko je bil izdan no memory timingov še nisem nič nastavljal, saj se zaenkrat s tem ne mislim igrati. Drugače pa mi ne med najboljšimi funkcijami Fan Control, ki je bil že prisoten v .21 verziji.
Zhupa ::
Mam sicer eno redkih 9600pro kartic, ki ima vgrajen senzor za temperaturo in obrate ventilatorja. A kaj ko mi edino gigabytov v-tuner omogoca branje iz winbond-ovega cipa.
Zhupa ::
zdej nevem tocno ker winbond-ov cip mam k bi mogu glavo v parket zarit ce bi hotu vidt, bom pa jutri naredu eno generalko na masin pa mal vrgu uc tud na ta cip. Skratka, mislim pa, da mi ni pomoci saj tudi nimam v ATI tool nobene opcije za stelat RPM, medtem ko v V-tuner imam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gts navijanje (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 7073 (4004) | PINki |
» | Radeon X1950PRO - oc totaly 0mhzOddelek: Navijanje | 2821 (1780) | 1950pro |
» | Sapphire Radeon X1900XT 256MB na testu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11337 (7360) | tiborrr |
» | flashanje 9800pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5112 (3708) | Black Metalc |
⊘ | Sapphire X800 XT PE RMAOddelek: Strojna oprema | 1682 (1065) | mtosev |