Forum » Strojna oprema » Od česa je odvisna resolucija?
Od česa je odvisna resolucija?
jabe ::
Samo od monitorja ali tudi od grafične kartice. Namreč kupila sem nov monitor, ki podpira 1280X1024, vendar če grem v nastavitve, je največja resolucija, ki jo lahko izberem 1024x768.
jest10 ::
Si instalirala monitor?
Če imaš zraven CD ali pa poišči na netu INF datoteko za tvoj monitor.
Če imaš zraven CD ali pa poišči na netu INF datoteko za tvoj monitor.
Sem že prej gor dala kar je blo na CDju, pa sem zdaj še z domače strani vzela dol driverje in zadeva dela. Hvala.
Kekec ::
Seveda je odvisno tudi od same grafične kartice, ampak če res nimaš neke prastare bi moral 1280×1024 skoraj brez problema dobiti, če ne pa poglej če imaš prave gonilnike, oz dovolj nove!
Ja, kot sem že rekla, tisti s cdja niso nič naredili, potem sem pa vzela najnovejše z interneta in zdaj imam vse tako, kot mora biti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4360 (3121) | tony10 |
» | Zelo zelo čuden problem...PC->PlasmaOddelek: Zvok in slika | 2966 (1829) | PrideLess |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2302 (1958) | mat123 |
» | Nujno - nova graficna GeForce 7300GT ima dalec slabso sliko kot 4leta stara GeForceOddelek: Pomoč in nasveti | 2191 (494) | Keyser Soze |
» | Matrox grafaOddelek: Strojna oprema | 1246 (1064) | kuglvinkl |