Forum » Navijanje » Vrocina Ubija
Vrocina Ubija
Ashrack ::
Od kr je tok vroce sem moral odvit graficno, kupit nov hladilnik za CPU, pa še enga velzga zame. Povem vročina ubija
....
OZZY ::
he he: Nič novega. Jest bi seb dal en orng hladilnik gor,da bi me hladil. Posebi, ker je z dneva v dan bolj vroče v stanovanju pri men. Pa mojem računalniku tud.
Go with the flow.
Kst: ROTFL Zraven pa še eno letalsko turbino, da bo lepo zrak krožu in ga bo ven vlekla.
Go with the flow.
Jebiveter ::
Itak, da letos vrocina ubaija se mrtve!
Tudi jst sm ze mogu odvit proc in usmerit klimo v mojo sobo! Prav morilsko!
Ce bi v Ameriki tozu Vremenske Dejavnike zaradi vrocine sem 100% da bi tozbo dubu!
Tudi jst sm ze mogu odvit proc in usmerit klimo v mojo sobo! Prav morilsko!
Ce bi v Ameriki tozu Vremenske Dejavnike zaradi vrocine sem 100% da bi tozbo dubu!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Tomi ::
Saj je danes vročina sama sebe ohladila. Verjetno ste videli, kakšna toča je bila v Ljubljani.
Sicer bom pa kronično pregrevanje mojega celerona videl šele v petek po dolgem času
Sicer bom pa kronično pregrevanje mojega celerona videl šele v petek po dolgem času
metrodusa.blogspot.com
Ja tomi v Lj kaj pa tukaj v litiji, kjer je pri men v sobi bolj vroče kot odzuni. za umret ti povem. Pa še ni vrhunec.
Go with the flow.
PsiHO ::
pismo, vm povem sm gledu nevihto k je sla iz lublane proti mojemu domu(kamnik), pa bi bil vesel da se nebi razpihala. sej dele je oblacn
bomo vidl
bomo vidl
i fell the need, the need for mhz speed
Tomi ::
OZZY, večina Ljubljančanov, ki jim je danes kar lepo stolklo avtomobile, bi se raje kuhalo doma, kot pa da bo treba tekati po zavarovalnicah
metrodusa.blogspot.com
msmiha ::
Ampak pir ohladi vse. no skor vse
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Ashrack ::
mAH JAZ SI BOM KUpil en hladilnik za sebe in zmrzovalnik za computer, to se kr kadi iz njega. Soba je 25+ stopinj ohišje pa skoraj 30. CPU se kuha na 50+ stopinj. Že kar voham kako se smodi. Zdaj samo še jajca rabim in jih bom spekel na CPUju.
Binji ::
Za popeesdit. Mam en termometer na zid prpopan pa kaze ze 2 dni nostop 32 stopinj tko da mi ratava se bolj vroce vsakic ko ga pogledam! Ze tko se nisem mogu odlocit med samimi boksarcami al pa kratkimi.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji: Najboljbi bilo brez vsega. Sam ne vem, kaj bi potem domači rekl al pa sosedi.
Go with the flow.
Nemelk ::
ja, vročina je k***c! sicer me za računalnik ne brga, ampak jst bi se najraj ene 3x na dan šou tuširat!
Nemelk ™
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | *ebena vročina (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10192 (8874) | Gandalfar |
» | Vročina! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 15359 (11191) | nekdo_02 |
» | Kaj sploh lahko človek dela po tej vročini? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3350 (2503) | Caligula |
» | 37 stopinj!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4473 (3491) | flipflop |
» | Kolk mate v teh vročih dneh višjo temp.Oddelek: Strojna oprema | 1846 (1223) | Sami |