Forum » Pomoč in nasveti » Disk v mreži zaščiten z geslom ?
Disk v mreži zaščiten z geslom ?
mrTwelveTrees ::
Več računalnikov v mreži... vsi majo XP je
kako se naštima, da imaš "šeran" disk, ampak pod geslom...
tako da ti ne more vsakdo v mreži gledat določene mape / diska - ozeroma lahko, če ima geslo
hvala za pomoč
lp
kako se naštima, da imaš "šeran" disk, ampak pod geslom...
tako da ti ne more vsakdo v mreži gledat določene mape / diska - ozeroma lahko, če ima geslo
hvala za pomoč
lp
gumby ::
desni klik->sharing->permissions
tam nastavis, kdo lahko kaj pocne
tam nastavis, kdo lahko kaj pocne
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gumby ()
Daedalus ::
Če maš workgroup, morš na računalu, kjer šeraš diske ustvarit uporabnike (isto uporabniško ime in geslo), za katere želiš, da pol preko mreže dostopajo do šeranih map. Pol pa v dovoljenjih za share samo dodaš te uporabnike in to je to...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
mrTwelveTrees ::
vse lepo in prav... v win 2000 sem to znal...
ustavi se mi tukaj > " dovoljenjih za share samo dodaš te uporabnike in to je to..."
kje za vraga maš to v xp-jih ? jaz sem najdu samo share... in to za vse uporabnike
ustavi se mi tukaj > " dovoljenjih za share samo dodaš te uporabnike in to je to..."
kje za vraga maš to v xp-jih ? jaz sem najdu samo share... in to za vse uporabnike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2008 network sharingOddelek: Operacijski sistemi | 2454 (2155) | mazupan |
» | Filesharing in XP, Simple filesharing na OFF !Oddelek: Omrežja in internet | 1583 (1425) | slokii |
» | ne morem dostopat do mreznega racunalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2049 (1850) | Microsoft |
» | WinXP pravice uporabnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2618 (2195) | ToniT |
» | omrežno gesloOddelek: Programiranje | 1819 (1698) | DMouse |