» »

Inštalacija XP

Inštalacija XP

Dax ::

Nadgrajujem računalnik in namen imam ponovno namestiti XP-je.

Problem je v tem, da disk že imam, 256MB RAM-a in hitrejši procesor pa dobim konec naslednjega tedna.

Ali lahko ob nameščenih XP-jih enostavno zamenjam rame in procesor in se bo sistem prilagodil ali bolje da počakam.

In ne, ne verjamem, da so Windowsi plug&play :), vendar sem dosedaj imel bolj opravka z neuspelimi naknadnimi nameščanji kakih grafičnih in zvočnih kartic. Predvidevam, da je pri tako osnovnih stvareh ko sta procesor in RAM-i, vseeno.

Keyser Soze ::

Obstaja tudi ena zadeva ki se kliče hardware manager.:\ Ampak...

So plug&play. Pa če verjameš ali ne. Problem je le pri driverjih navadno. Ampak se mi še ni zgodilo, da bi imel probleme pri menjavanju strojne opreme, ali pa probleme z nestabilnostjo opreme po tem.

P.S.: Imam disk(6Gb 5400 ATA66) ki služi rano temu namenu. Če me kdo pokliče in ima probleme z računalom(sesutje particij, virusi, zjahan sistem) enostavno butnem noter ta disk. Računaj, da to pomeni, da je samo disk isti. Ostala strojna oprema je popolnoma drugačna.:D

P.S.: Hotel sem reči le to, da pri teh komponentah nimaš kje imet problemov. Skrbi naj te kvečjemu hardwarska kompatibilnost.
OM, F, G!

Zgodovina sprememb…

Trinitron ::

Ubistvu problemi se lahko pojavijo pri aktivaciji, kjer je ključ sestavljen iz hardverskih komponent v računalniku. Ko aktiviraš sistem lahko mesečno zamenjaš do 5 hardware komponent, če jih zamenjaš več boš mogu še enkrat aktivirat.

Keyser Soze ::

:8) Hja, to pa ne moreš vedeti... Če nimaš takšnih izkušenj.:\ >:D
OM, F, G!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Potrebujem pomoc! nov build zmrzuje (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
868349 (5798) m0LN4r
»

Macbook Pro ali navaden prenosni računalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5613762 (12418) Michaelosz

iMac i7 27" SSD ali PC + 27" monitor (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5313234 (11355) jazbec
»

Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okolja

Oddelek: Zvok in slika
433763 (2574) Okapi
»

Večna saga z plug&play in modemi

Oddelek: Strojna oprema
71288 (1137) amigo_no1

Več podobnih tem