Forum » Programska oprema » Pc phone?
Pc phone?
net_spy ::
Zanima me če bi lahko uporabljal računalnik tudi kot telefon. Če bi se ga lahko bi rad vedel ker program naj stegnem z neta in če kdo to uporablja naj pove kako je, če so kakšni problemi ali kej?
hruske ::
več jih je.
en tak nov, ki ni čisto pravi P2P, je skype, potem lahko to do neke mere delas tudi z msn messengerjem, miranda-im.org tudi to zna, ali pa sf.net/gaim-vv
To so samo nekateri.
P.S.: take zadeve ponavad spremljajo cudna konfiguriranja. Skype je ena lepa izjema kar se tega tiče.
en tak nov, ki ni čisto pravi P2P, je skype, potem lahko to do neke mere delas tudi z msn messengerjem, miranda-im.org tudi to zna, ali pa sf.net/gaim-vv
To so samo nekateri.
P.S.: take zadeve ponavad spremljajo cudna konfiguriranja. Skype je ena lepa izjema kar se tega tiče.
net_spy ::
Aja pozabil sem da bi jez to prek modema in bi rad uporabljal računalnik dobesedno kot domači telefon saj ga v sobi nimam
Ziga Dolhar ::
Zraven Windowsev si, če se ne motim, pod Pripomočki dobil tudi program "Telefonski pomočnik" ali nekaj takega.
:-)
:-)
https://dolhar.si/
Spajky ::
Ponavadi, če tel.modem to omogoča (speakerphone funkcija!), dobiš zraven driverjev na CD tudi program za to; drugače verjetno razen izjem to ne funkcionira, tudi če je modem voice type; eden takih programov je Bitware; poglej na Netu, če podpira tvoj modem (DL 3Mb in probaj)...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Konec podpore za Windows 7 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 73771 (66021) | dr.Akula |
» | Ko ne bo več XP...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7783 (6152) | Pithlit |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6246 (5457) | Zero0ne |
» | Windows Server 2003 boljši od LinuxaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 2528 (2194) | Ziga Dolhar |
» | Zelo čuden pojav!!! Ko greš z modemom na internet, plačaš, kot da bi klical v cono 5 (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5474 (4094) | sketch |