Forum » Loža » Zafrknil smo pri eni ponudbi
Zafrknil smo pri eni ponudbi
zlabo ::
Živjo!!
Rabim eno pravno pomoč....
In sicer je moj dedek, ki ima s.p. (bolj tko v izi, bolj za hobby dela on). Pred časom je dobil pošto iz valencie, če hoče naročit objavo v evropskem turističnem vodiču. Pa je dal men za prebrat, ker je blo v angleščini. In sem mu jaz reku da je za đabe in on je podpisal in poslal.
NAPAKA!!! Zajebal sem, prehitro sem prebral drobni tisk, kjer je v enem stavku na majhno pisalo da je cena mislim da nekaj čez 830€ (okoli 200 tisoč SIT).
In potem so začenjal pošiljat opomine, da nej bo dnar nakazan na njihov račun. Pri tretjem opominu je že pisalo da bojo začel zaračunavat zamudne obresti. Vprašal smo enga k se na to spozna, in je reku, da po španskih zakonih je z podpisom tista ponudba postala POGODBA.
Smo pa tud poslal pismo, v katerem smo napisal da je bla tist pomota in da se bo opustila dejavnost... Odgovor je bil, da je bil tisto legalen podpis in da je treba plačat...
Zdej pa dedek ma to čist mejhno fermo in si ne more prvoščit tistih 830€ kr tko...
Zdej me pa zanima: A ma kdo kakršenkoli nasvet kaj naredit, a nas lohk sodno preganjajo, kdaj je čas da se stop do odvetnika itd.
Že vnaprej hvala za pomoč!
Lp, zlabo
Rabim eno pravno pomoč....
In sicer je moj dedek, ki ima s.p. (bolj tko v izi, bolj za hobby dela on). Pred časom je dobil pošto iz valencie, če hoče naročit objavo v evropskem turističnem vodiču. Pa je dal men za prebrat, ker je blo v angleščini. In sem mu jaz reku da je za đabe in on je podpisal in poslal.
NAPAKA!!! Zajebal sem, prehitro sem prebral drobni tisk, kjer je v enem stavku na majhno pisalo da je cena mislim da nekaj čez 830€ (okoli 200 tisoč SIT).
In potem so začenjal pošiljat opomine, da nej bo dnar nakazan na njihov račun. Pri tretjem opominu je že pisalo da bojo začel zaračunavat zamudne obresti. Vprašal smo enga k se na to spozna, in je reku, da po španskih zakonih je z podpisom tista ponudba postala POGODBA.
Smo pa tud poslal pismo, v katerem smo napisal da je bla tist pomota in da se bo opustila dejavnost... Odgovor je bil, da je bil tisto legalen podpis in da je treba plačat...
Zdej pa dedek ma to čist mejhno fermo in si ne more prvoščit tistih 830€ kr tko...
Zdej me pa zanima: A ma kdo kakršenkoli nasvet kaj naredit, a nas lohk sodno preganjajo, kdaj je čas da se stop do odvetnika itd.
Že vnaprej hvala za pomoč!
Lp, zlabo
Redkvica ::
Točno ta isti problem se je zaradi nepazljivosti zgodil že velikim ljudem v Sloveniji. Ne dolgo nazaj je bila o tem tudi oddaja na TV. Tam je imela dosti pametnega povedati ena prijazna gospodična iz gospodarske zbornice, ki se ukvarja tudi s pomočjo takim nesrečnežem. Tako da ti predlagam, da z dedkom povprašata na gospodarsko zbornico in se pri njej najavita. Če ima dedek s.p. je itak član in najbrž ne bo nekih stroškov v zvezi s tem. Ona pozna praktične primere in kako so se reševali.
Veliko uspeha.
Veliko uspeha.
Eej, najlepša ti hvala, slutil sem, da so imel tud drugi probleme s tem, da pa je bil to tak problem pa nisem vedel...V kratkem bo šel foter z njim na gospodarsko zbornico.
Če ma kdo še kašno info naj kar napiše.
Lp, zlabo
Če ma kdo še kašno info naj kar napiše.
Lp, zlabo
T0RN4D0 ::
Ja nč zlabo sej si ga ti nasral, bo pač teb odtrgu od nekje tistih 200k
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Haha, nima od kje Kar sem do zdej zaslužu med počitncam sem dal za digitalca, kar pa še bom zaslužu, bom pa tud hitr zapravu
Sam upam da me ne bo dedek pol rubu
Lp, zlabo
Sam upam da me ne bo dedek pol rubu
Lp, zlabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Šolanje fkpvOddelek: Šola | 3340 (3065) | urosz |
» | društvo versus zbornicaOddelek: Loža | 1479 (1195) | fosil |
» | Epi reading badge za oceno?!?!Oddelek: Šola | 2858 (2567) | zlabo |
» | Vodno hlajenje-kako narediti oz. kakšen termostat kupiti?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1968 (1680) | zlabo |
» | pirotehnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6358 (5307) | Zeberdee |