» »

Kako preprečiti odpiranje zagnanega programa?

Kako preprečiti odpiranje zagnanega programa?

urosh ::

Gres e pa za to, da mam en mašin, ki je namenjen zgolj downloadanju in na njem teče tudi bandwith controller, do katerega bi rad preprečil dostop. Ker ima dostop do tega PC-ja več ljudi iz mreže, si ga nekateri določajo po svoji želji, jaz pa tega nebi rad. Sedaj pa program laufa v ozadju in vsi ga lahko zapirajo/odpirajo. Ker seveda ne dovolim, da bi nameščali ali odstranjevali programe imam nameščen program Wingoard, kjer se da to vse lepo porihtati, tudi omejitev dostopa do tega programa. Slaba lastnost pa je ta, da če ne vpišeš gesla, ga program zapre - se pravi, da nisem naredil nič. Obstaja kak program, s pomočjo bi program, ki laufa v ozadju (recimo tudi kak netlimiter ali kaj pofobnega) omejil pred odpiranjem ali pa najboljše - da bi ga kar skril, da se nebi videlo, da laufa.

Ima kdo kako idejo ali program, kako to izvesti????


Tnx

DMouse ::

Tistim, ki do računalnika dostopajo, nared en user in ne administrator account. Tako ali tako ne rabijo nameščat programov in šarit po računalniku, mula ali ftp pa sta lahko zagnana tudi pod navadnim accountom.

urosh ::

Se sliši lepo, ja. Vem da sem tudi to poizkušal, pa ne vem več točno kaj je že bilo, v glavnem ni špilalo, kot bi moralo. Preoblem je tudi v tem, da mam zadevo preko passworda in automatski login, vendar bi se mi takrat moral zagnati tudi Administrator. Je možno izvesti tako, da se mi zaženeta oba userja istočasno pri zagonu, ne da bi ga moral zagnati ročno? za enega gre, za dva pa??? Dealmo pa vsi (tudi tisti, ki niso v mreži) preko remote desktopa... Ostali vedo za ene userja, za drugega pa ne - in tako bo tudi ostalo. Sedaj mi pa naj nekdo pove, kako izvesti, da se mi ob vsakem zagonu računalnika zaženeta oba userja???


Lp

urosh ::

Že vem, kaj je bilo narobe. Ostali uporabniki se ne morejo konektati na njega, ker napiše da "lokalna pravilnik tega sistema ne dovoli interaktivne povezave". Če se da to kako zaobiti? Ali je potebno to kje vključiti ali dovoliti???


Lp

DMouse ::

Si uporabnika dodal pod "remote users" (Control panel > System > Remote > Select remote users)?

urosh ::

Ja, sedaj pa dela... Nisem mel tega vključenega... ups :)


Tnx


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Operacijski sistemi
23016387 (7926) Gapi
»

[Windows XP] Vaš račun je potekel (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Operacijski sistemi
11914030 (10865) fosil
»

Remote desktop, IP zaščita

Oddelek: Omrežja in internet
61384 (1275) Ziga Dolhar
»

Povezava z oddaljenim namizjem, kako?

Oddelek: Operacijski sistemi
102997 (2895) Microsoft
»

Kako z passwordom zaščititi program pred odipranjem

Oddelek: Programska oprema
151302 (1146) Microsoft

Več podobnih tem