Forum » Programska oprema » problemi s softwarom
problemi s softwarom
george141 ::
Imam cuden problem z racunalnikom. Da grem kar po vrsi: pred dvema dnevoma mi se mi je comp kr naenkrat sesul in od takrat mi ni vec hotel priti v winse, sporocal je neki memory read error. Pol sem probal zagnat v safe mode in je prisu not, sam ko sem hotel karkoli zagnat (start menu, explorerja...) se je comp sesul. In sem sformatiral disk da bi se enkrat namestil win xp pa tudi to ni slo ker je ze med pripravo datotek za kopiranje sporocil nek error (sem probal veckrat in vsakic drug error). Potem sem namestil win ME brez problemov, toda zdaj ko hocem kaj instalirati ali narediti ful system scan v norton antivirusu se pojavi modri zaslon in neka napaka VCACHE(1). Plz ce ma kdo kej pojma kaj se dogaja naj mi pomaga. Thx
Daedalus ::
Memtest snami z neta, na disketo pa testiraj RAM-e. Ker je problem verjetno tam. Pa še nekaj - v prihodnje, ko se ti bojo winsi sesuvali riskiraj nekaj časa za bolj natančno iskanje možnih napak. Ne pa takoj format, zaboga
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtomatski ponovni zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 1608 (1092) | ender |
» | knoppix - kako do documents and settingsOddelek: Operacijski sistemi | 1245 (1037) | ToniT |
» | Cooler za Extreme Overclock za bartona 2500+ (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4363 (3518) | Sami |
» | Windows 98 - NUJNOOddelek: Operacijski sistemi | 2216 (2044) | ToniT |
» | Win 98 se, win xpOddelek: Operacijski sistemi | 1267 (1125) | duh |