Forum » Pomoč in nasveti » Posilja in sprejema, ceprav nic ne delam
Posilja in sprejema, ceprav nic ne delam
_aljo_ ::
Imam en problem, ki mi je naredil ze nickoliko sivih las. Windowse XP sem ze dvakrat formatiral in jih se enkrat nalozil, ampak mi ga je vedno kmalu zacelo srati. Problem je v tem, da ko se z mojim 56k modemom priklopim na internet mi zacne iz racunalnika kar nekaj posiljati!? Priblizno 3-4 kb/sec poslje, sprejme pa priblizno 1 km/sec. Ni mi jasno zakaj mi to dela. Obakrat se mi je kmalu po formatiranju C diska (imam en disk razdeljen na C in D particijo) pojavil Sasser worm, ki ti ugasne racunalnik po minut. Ze ta ne vem od kje se je prikradel obakrat tako hitro. No v glavnem tega worma sem nekako odstranil. Imajo mogoce kaj tisti fajli, ki sem jih moral skopirati, da zgubim tega worma, kaj veze pri tem posiljanju?? Pa tisti windows update nimam priklopljen, tako da res ne vem kaj mi to snema??!
Imam se program Spyware Doctor, ki mi kdaj sicer najde neke napake ampak jih odpravim, posilja mi pa se vedno. Trojanskega konja tudi ne morem dobiti kar tako hitro, itak pa se mi vsakic zamenja ip, ko se priklopim, tako da mi tezko nekdo najde IP. To mora biti nekaj drugega, ampak KAJ?? Res je sicer da D particije nisem formatiral, ker imam en kup muzike gor (nimam pekaca) in nekaj filmov, ampak ne vem ce ima ta kaj veze. Naj mi prosim kdo svetuje kaj naj naredim, ker internet res rabim.
Imam se program Spyware Doctor, ki mi kdaj sicer najde neke napake ampak jih odpravim, posilja mi pa se vedno. Trojanskega konja tudi ne morem dobiti kar tako hitro, itak pa se mi vsakic zamenja ip, ko se priklopim, tako da mi tezko nekdo najde IP. To mora biti nekaj drugega, ampak KAJ?? Res je sicer da D particije nisem formatiral, ker imam en kup muzike gor (nimam pekaca) in nekaj filmov, ampak ne vem ce ima ta kaj veze. Naj mi prosim kdo svetuje kaj naj naredim, ker internet res rabim.
Seprav je za to resitev antivirusni program?? Pa ni mi jasno kako sem lahko to dvakrat kmalu po formatiranu dobil??? Samo ne vem ce bom dobil ravno McAfee antivirusno program, no ja samo upam, da mi ne bo potem spet to delalo, ker formatirat se mi res ne da, da mi bo potem cez en teden spet to delalo. Kateri je kak dober zastonj antivirusen program, ki bi mi to odpravil. Cim manjsi, ker imam 56k modem.
Ok sem ze zrihtal z programom AntiVir, ki je povrhu se zastonj in mi je lepo odpravil stvar. Hvala vam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Recycle Bin! Noče brisat!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1208) | amigo_no1 |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3575 (2599) | Mr.B |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40662 (15644) | brainiac20 |
» | Po dnevu zatišja -- Microsoft in RPC (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6899 (6899) | undefined |
» | Žensko periloOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2357 (2357) | BC3 |