Forum » Navijanje » Radeon 7500
Radeon 7500
Tear_DR0P ::
Imam dinozavra. Osnovne frekvence so 265/166. Z ATI Tool sm jo navil na 297/186. A ma kdo podatke če je to kak dosežek al ni. Poleg tega nima hlajenja. Vse kar je, ma hladilna rebra na GPU-ju in še neka manjša hladilna rebra (2x1 cm), ki ne vem kater čip pokrivajo, so pa zelo vroča. Poleg tega je čip pod manjšimi rebri dobil rumeno rjav flek (v osnovi je čip krom barve). Dodal sm še en star vent od AMD 133 na GPU, skor prava velikost :))
Aja pa ne mi težit, da je stara in da bi jo blo pametn zamenjat, kr bom kupu nov sistem, ko bo denar.
Aja pa ne mi težit, da je stara in da bi jo blo pametn zamenjat, kr bom kupu nov sistem, ko bo denar.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
ru7 ::
To niti ni dosežek (majhno navitje). Dej zamenjaj glajenje GPU (makar Zalmana NB47J ali pa NB32J, ki so poceni), na rame bi mogu dat pa kake hladilnike (vprašanje če se splača) alpa vsaj en 8cm vent usmeri v grafo. Da dosežeš max navitje daš lahko tudi na balkon (ali kaj podobnega) zvečer komp pa pač premikaš sliderje in testiraš z kakim 3DMarkom.
Hmm, probaj kake programe, ki kažejo max navitje grafe alpa testiraj sam. Dokler gre. Premikaj po malo recmo 5Mhz pa testiraj za artifakte (3DMark recmo). Pa fajn bi blo, če bi hlajenje zamenju .
Jst sem svojo Rivo TNT2 M64 spravu iz 125/120 na 185/165. Zdej sem zamneju GPU hladilnik z Zalmanovim. Manj se greje in bo šla pomojem še malo več . Mam to grafo mal za igračkat, pa še TVout ma.
Jst sem svojo Rivo TNT2 M64 spravu iz 125/120 na 185/165. Zdej sem zamneju GPU hladilnik z Zalmanovim. Manj se greje in bo šla pomojem še malo več . Mam to grafo mal za igračkat, pa še TVout ma.
Boki_ ::
Js sm mel Gigabytovega in sm ga spravu iz 230/200 na 333/250(500) ker je mela že DDR rame gor. Dobil pa sm neki čez 6k v 2k1.
I'm back
No ja tudi meni jih sploh ni poslalo, pa sem obupal :)
Hotu sm sam povedat, da mi ni do vlkih benchmarkov. Če bi hotu to bi pač ves mesečni zaslužek vrgu v novo grafo in hlajenje samo zanjo. Želim to staro naredit nekoliko bolj funkcionalno. Nej mi predvaja 25 sličic na sekundo, tud ko je jeba. Nej ne crkne od vročine, kadar je 25oC v sobi. Zato me tud zanima, kaj bi bil on flek karamelne barve. Ni mi jasno kaj sploh je tist čip, ki je dobil karamelno barvo, kljub heatsinku. Aja pa še to ta Heat sink je bolj vroč od GPUja.
Hotu sm sam povedat, da mi ni do vlkih benchmarkov. Če bi hotu to bi pač ves mesečni zaslužek vrgu v novo grafo in hlajenje samo zanjo. Želim to staro naredit nekoliko bolj funkcionalno. Nej mi predvaja 25 sličic na sekundo, tud ko je jeba. Nej ne crkne od vročine, kadar je 25oC v sobi. Zato me tud zanima, kaj bi bil on flek karamelne barve. Ni mi jasno kaj sploh je tist čip, ki je dobil karamelno barvo, kljub heatsinku. Aja pa še to ta Heat sink je bolj vroč od GPUja.
Alexius Heristalski ::
Pokaži kakšne slike. Tudi sam imam R7500, Sapphire znamke in nima nič takega.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
Pol se ti definitvno (!!!) splača menjat rebra na njem, ker ta barva ni glih zaželjena. To se dobesedno zapeče čip, zato dobi tako barvo. Raje zamenjaj rebra na tem čipu s kakimi večjimi. Pol se pa naprej igraj. Ker če skuriš čip se ne boš več igral
Konec tedna, ko bom doma, pa jo bom vidu. Mislim pa da je direkt ATI. Čerav glede na to da je gor nek lev RAM tud ni nujno. RAM je nek Hymex al neki takega.
Aja čip pod onimi malimi rebri je manjši od 1x1 cm, rebra so pa 2x1cm. Že to je ful čudn.
Aja čip pod onimi malimi rebri je manjši od 1x1 cm, rebra so pa 2x1cm. Že to je ful čudn.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | hd 4850 + AC accelero s1 rev 2 ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7774 (5613) | M-XXXX |
» | Vsi ki imate GFFX 5900 Leadtek (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3701 (2319) | OwcA |
» | navijanje gf ti4200 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5064 (3926) | mloncar |
» | kako hladiti R9700Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1444 (1229) | MrX |
» | navijanje radeona9000pro (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4845 (4062) | c3R4R |