» »

CD RW NEC 12

CD RW NEC 12

frik ::

najprej a so neci vredu
namreč kupujem si rw pa sem tega zasledil ugodno (32/10/12) za 40 -to je sam za mene čukov pa bi si ga kupu pa ne vem

če ta ni vredu kirga pa:))

MadMax ::

Tezko bos dobil realen odgovor iz izkusenj, ker so redki...

aja: kerga: TEACa, ce mas solde, pa PLEXTORja (ga imam tut sam). Pobegni pa od Philipsa, Waiteca in podobnega smorna... 5kSIT razlike spet ni tako veliko, da bi potem trpel...

Han ::

Res je... Ne poznam nikogar, ki bi imel Neca in tudi nobenega testa nisem zasledil na bolj znanih straneh.

Za 40 tisočakov se mi zdi dobra izbira TEAC CD-W512EB, ki ima enake hitrostne karakteristike (12/10/32). Izdelek je visoko kakovosten, podpirajo ga praktično vsi programi za peko, in kar dandanes tudi ni zanemarljivo: "prebavi" vse CDR(W), ki so na trgu. Nekateri pekači namreč nočejo snemati na prazne plošče določenih proizvajalcev.

Za kaj vse imaš namen uporabljat CDRW?

ta rw je bil sicer na nemških testih bolši od plekstorja in drugih je bil prvi sem slišu
sam ne vem

pa sam neki plekstor je prjatlu crknu v garanciji pa že pol leta čaka na novga pa ga ne dobi tak da si je mog drugiga kupt
nč ni vredu
:\

uporablav ga bom zase za snemanje igrc filmov in seveda muske pa tud kir fajn program bom fatru spizdu pa presnev

G[e]c ::

No potem pa sploh kupi Teac ker ima najbolsi RAW kar sploh obstaja.
To ti bo sploh za igrice prav prislo ker potem ne rabis nobenih crakov.

Tole poglej:

http://www.elby.de/CloneCD/english/cdr_...

Pa se neki Jae ima zgleda najceneji CDRW Teac nisem pa sigurn Iskra ali Jae drugje pa ne glej.

Han ::

Če izbiraš med Necom in Teacom, je slednji verjetno boljši. Vendar igre, zaščitene s SafeDisc 2, delujejo večinoma samo, če jih bereš v pekaču...

Če bolj natančno pogledaš spisek postavk, ki jih podpirajo pečke v CloneCD, vidiš, da so pogoni, ki brez težav kopirajo tudi SD2 zaščito, dokaj redki...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater Dual DVD zapisovalec od nastetih?

Oddelek: Kaj kupiti
372501 (1862) Gronder
»

izbira DVD-pekaca

Oddelek: Kaj kupiti
412442 (1660) Caligula
»