» »

Katero pečico?

Katero pečico?

Sydk ::

Danes grem po eno peč cd/rw se prav za navadne cdje, pa ne vem kero naj pograbim, kolikor vem je to da imajo ..baje lite-oni ene probleme?
teaci so baje glasni al kaj ze, plextorji pa dragi. Katera je najboljsa peč gledano tako..price/performanse ?

Klemenn ::

teaci so baje glasni al kaj ze, plextorji pa dragi

ja men je pa sosedov francelj reku da so pa LG-ji ful dobri....:\

vidš, ka govoriš bedarije, jzst ti bom recimo reku, da je LG čisti sux...

Teac al pa plextor :)

boštjan ::

Sydk,malo poglej na gambita al pa mimovrste za plextor 52/24/52,ki stane 16500.

Jebediah: kar sem povedal, to sem slišal kot govorice pač, kar ni nujno da je res, zato sem pa napisal BAJE:)) konec koncev zato pa tudi sprašujem tukaj, ker imam vedno raje še kako drugo mnenje... ok ti si za teac in plextor

kaj pa drugi?:))

OldSkul ::

Jaz sem kupil Plextor 52x24x52 pri Gambitu za 15800 Sit s popustom!
Zelo zadovoljen z enoto, saj je seveda Plextor!:D

plextor it is then:)) sm mislu da je gladko precej dražji kot 16 k sit, lepo da se je to tkole pocenil..
hvala vsem za nasvet!

saj nekaj boljši plextor 52/32/52 je 28k

monster-x ::

Jaz imam Plextorja 52/32/52 pa je kar kul. Sem pa mislil vzeti 52/24/52 sam ga niso imeli pa sem ga nujno rabil.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

OldSkul ::

In zakaj si se odločil za nakup Asusove pečice?

MEDENA ::

hahaha KAJ VAM BO 32X CDRW ?

sej so komaj 12x cdrw...še 16/24 cdrw ni....

Caligula ::

MA sej si med vsemi privatniki tuki niti nebi upal svetovat Liteona za 10 cukov:D
Plekstorja! Bo vecina privatnikov ponosna nate-te se v klub sprejmejo.>:D

caligula,plextor 52/24/52 te pride 16k,liteon 52/32/52 pa 10k.res razlika je velika kot mount everest in pohorje:\ ,poleg tega ma plextor 2 leti garancije,lite-on eno leto.
Aja pa mislim da je že cajt da obrneš ploščo,ker nonstop goniš eno pa te isto.

MEDENA,skoraj vsi najnovejši pekači so že na 32X prepisovanju,tak da nimaš izbire.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

Arkadij ::

Jaz imam tudi Plextorja 52/32/52 ... sem takrat hotel vzeti 48-tko pa so samo še tega imeli. Pekač je super. Brat ima Teaca (52x) in je tudi zelo zadovoljen.

Če bi jaz kupoval bi vzel enega od teh dveh.

Bostja, Liteon je bestbuy. To ni nonbena plosca. Plosca je to, da nekdo hvali nekaj, kar se placa na osnovi imena. Za Plextorja poznavalci pravijo, da hudo pada. Verjetno pa tudi Plextor ne izdeluje vec sam svojih pecic.

DVD enot ze dolgo ne-jih kupuje predvsem od NECa. Prav tako Teac. Liteon ima cca 63% svetovnega trga pri peckah CDjev. In se rastejo, ker cedalje vec firm sourca pri njih. Plextor je ime, folk pa ma pogosto ze zaradi psihologije dobner obcutek, ce kaj malo bolje placa. V racunalniski industriji, ki cela temelji na outsourcanju, ki ga danes izvajajo VSE brand name firme, je to pavc malo zgresena nalozba. Zavedaj se, da veliko folka tistih 6 jurjev tukaj, pa kakih 13 pri RAMu,.. ki jih ne prispara, potem ne vlozi recimo v procesor, plato, graficno, potem pa sprasujejo vsi, ce jim bo HL2 laufal na Nvidii 5200.

V roku 2 let bodo DVD r ji po cca 50 Evrov-taboljsi.

Ne govori na pamet. Ko gre za ozadja poslov v rac industriji vem veliko vec kot o npr navijanju.

Vecini se ne sanja, a ko kupijo SonyEricssonov telefon, da gre v bistvu za Acerjev-Benqov izdelek, pa za izdelek Arima computers, pa da ko kupijo Dellov, toshibin, Sonyev prenosnik, da recimo kupijo prenosnik podjetja, ki naredi 25% vseh laptopov vsako leto-Quanta computers na Tajvanu,...

Skratka ne se branit, ce vas kdo kdaj proba spravit do tega, da kje prisparate kaj.
Plextor je bil legenda, pa sploh njihovi SCSI zapisovalci so bli zakon-sem ga imel, zdaj to ni vazno.

Sploh te zadnje verzije naj bi mele neke napake. To sem zasledil, ne mi pa tezit za linke-googlaj malo-mene Plextor ne zanima tolik, da bi si to zelo natancno zapomnil.

Skratka brand name v tej industriji pomeni bore malo, ker vecinoma dobis prepakirane izdelke. Saj to je dobro, ker niza stroske.

Tudi vse leve znamke od trgovcev so izdelane tam. Pa lahko verjames, da ni tako poceni, ker je slabo ampak ker so v ozadju kolicine, ni brand nama,..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

čudno da jaz nisem zasledil,da bi imeli tukaj uporabniki probleme z plextorjem,novim al pa s ta starim.večkrat je bilo govora,da jim lite-on pekač ne dela. zakaj pa jaz ne priporočam lite-ona,pa je zato ker sem imel velike probleme z lite-on dvd enoto,zato raje lite-ona ne priporočam in si ga tudi sam ne mislim kupit.za mene obstajajo plextor,teac,LG(3 kolegi majo to pečko in super dela),asus in msi.enote sem naštel po kvaliteti,ki jih pač sam po sebi razvrščam. plextor pa se splača,ker ima 2 letno garancijo in se tistih 16k v enem letu hitro povrne.
da pa bodo dvd pekači še cenejši pa ni to nobena skrivnost,isto se je zgodilo z navadnimi pekači,še leto nazaj nisi mogel dobit pečko za 20k,danes pa jo dobiš že za 10k.

TribesMan ::

No za plextorje se zelo redko sliši da bi kakšen umrl, sam jest sem pa mel priložnost videt harakiri enega od njih. Šlo je za 52/24/52 pečko, ki je v vsem življenju spekla 1 CD in nato izpustila dušo. Še prav hecno je blo, mašina ga je zaznala kot device NNNNNNNNNNNNN, tud winsi so zaznali unknown device NNNNNNNNNNNN, sam uporabljat ga nisi mogel. Ko pa je bila mašina vžgana približno 10 minut, so se začela samodejno odpirat vratca in to približno 3* na sekundo sam se niso popolnoma zaprla ali odprla ubistvu je samo po par centimetrov not pa ven skakal pladenj... No ja to je edini plekxtor ki sem ga jaz videl umreti, pa jih mamo v službi vsaj 30 moj domači mi pa tud služi že več kot 3 leta BP. Je un slavni 8 kratnik, prvi ATA plextor. Zapekel že več kot 2000 CDjev. Dela še vedno. Slava mu.

LP

TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.

Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)

@ljash ::

TribesMan: isto kot moj Teac - 8-kratnik, ki je v svoji 3-letni dobi zapekel že kr veliko varnostnih kopij.:))

To pravim, da tanovi so baje problematicni.
Slovenija je majhn. Jaz dostkrat pred kakim nakupom fajn preverim-in moj brat ma tud enega 40/24 plextorja pa je vesel zaradi njega-pa sem takrat pogledal in se je veliko ljudi obregalo ob kvaliteto novih.

Mimogrede, linkov ne mislim iskat-jaz te stvari ponavadi gledam, ko zanimajo mene, tuki podam svoje mnenje, ce pa se vam zdi da si zmisljujem pa ignorirajte. Meni moj Liteon 52246 dela kot urca.

Sem mel se Samsung CDRW DVD combo in je bil gnil do amena. Uniceval CDje, sele unofficial firmware je sploh omogocal ,da je kaj hitro pekel, pa se takrat je rad uniceval vse po vrsti-preko 5 vrst cdjev,..

Samo pravim, plekstor ni vec kar je bil. Teac tudi ne-tako pravijo tisti, ki imajo tanove. Stari naj bi bili zelo OK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

crknu pekač (TEAC)

Oddelek: Strojna oprema
282017 (1543) Dr_M
»

best buy pekac (kakovost/cena) po vasem (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
514103 (3483) krucymucy
»

Katerega od teh pekačev je najbolje kupiti?

101015 (801) bobby
»

Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )

614319 (3579) Oblivion
»

Kateri prepisovalnik kupiti?

141108 (941) Xgeneration

Več podobnih tem