Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z Epson SC 580
Problemi z Epson SC 580
Lost Soul ::
Pred približno enim tednom sem kupil v Gracu v Metroju tiskalnik Epson Stylus Color 580. Problem je v tem, da mi sprinta le pol strani (včasih tudi stran in pol), potem pa se zaustavi in mi javi "communication error" ali pa "napaka na napravi - na to napravo ni mogoče pisati" (glava se po nekaj sekundah vrne v začetni položaj). Tiskalnik sem sprobal na drugem računalniku, pa dela brez problema (printanje okoli 10 strani), na svojem pa sem sprobal (da bi izključil možnost okvare USB priklopov) še skener (Atrecovo Ultimo 2000). Sedaj pa zanimivost, ko je skener priklopljen na računalnik (prilkop ima samo USB, brez dodatnega napajanja) in gonilniki za skener nameščeni, tiskalnik dela brez problemov (iztiskal sem približno 20 strani brez prekinitev). Ko pa skener odstanim, tiskalnik zopet preneha printati na pol strani.
A je mogoče že imel kdo podobne probleme, zanima pa me tudi kaj bi lahko povzročalo napake pri tiskanju?
A je mogoče že imel kdo podobne probleme, zanima pa me tudi kaj bi lahko povzročalo napake pri tiskanju?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 164659 (155) | Han |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39227 (22941) | gazer |
» | Tiskalnik - najugodnejšiOddelek: Kaj kupiti | 4389 (4162) | bond007 |
» | Kateri tiskalnik oz. multifunk. napravo?Oddelek: Kaj kupiti | 3561 (2748) | kmetek |
» | Težave z windowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 827 (705) | AngelOfDeath |