Forum » Pomoč in nasveti » scandisk problem
scandisk problem
tropinovec ::
prijatelj hoče naložiti windowse na novo ter je v ta namen sformatiral disk oz eno particijo . vendar sedaj ne more pognati setupa, ker mu ves čas zaganja scandisk ...
s katerim ukazom lahko prepreči zagon scansdisca ?
s katerim ukazom lahko prepreči zagon scansdisca ?
bastadu ::
Zdi se mi, da se tega ne da preprečit... Sama instalacija je narejena tako, da najprej preveri pogoj, če je disk vredu in šele nato gre naprej...
Nevem kak problem pa imaš? Zakaj ne gre naprej? A ti kej napiše al te sam vn vrže?
Nevem kak problem pa imaš? Zakaj ne gre naprej? A ti kej napiše al te sam vn vrže?
Sumo ::
tropinovec, da bos za naslednjic vedel: skoraj vse DOS programe lahko pozenes s switchom /? in ti potem izpisejo vse mozne switche...
JLP ::
SUmo:
No ja odvisn od programa. Nekateri ti nič ne dajo, nekateri vse, drudi pa nekaj vmes. setp.exe ni lih radodarn. Pokaže le del vseh switchev. Na primer kakga /p j switcha že ne pokaže.
No ja odvisn od programa. Nekateri ti nič ne dajo, nekateri vse, drudi pa nekaj vmes. setp.exe ni lih radodarn. Pokaže le del vseh switchev. Na primer kakga /p j switcha že ne pokaže.
Live long and prosper!
Sumo ::
No ja, vem da ponavad ne pokaze vseh switchev ampak se zmeri se da dostkrat s tem pomagat.
Itak se nism mislu zdej nevem kok pametnga delat, samo nasvet sem mu dal...
btw: kaj pa nardi /p j switch? mogoce mi bo pa kdaj prou prslo.
Itak se nism mislu zdej nevem kok pametnga delat, samo nasvet sem mu dal...
btw: kaj pa nardi /p j switch? mogoce mi bo pa kdaj prou prslo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten domači routerOddelek: Kaj kupiti | 4667 (3222) | blackbfm |
» | Kopiranje večje datoteke na diskete v DOS-uOddelek: Programska oprema | 1640 (1406) | Azrael |
» | Norton Ghost - kako kopirati image preko mreže?Oddelek: Programska oprema | 1371 (1211) | pirx |
» | Stalno resetiranje xpOddelek: Operacijski sistemi | 1461 (1230) | Beernarrd |