Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj vprasanj o volanu Logitech MOMO Force ...
Nekaj vprasanj o volanu Logitech MOMO Force ...
OrlyTM ::
pozdravljeni,
kupu sm si doticni volan in mam neki vprasanj ...
glede na to, da je zadeva force feedback, sm pricakoval tresenje volana pri voznji, recimo cez robnike, po travi ipd ... no, tega ni, vse kar sem obcutil od force feedbacka je to, da se volan pri zavijanju RAHLO upira ...
a mam to jst kej narobe nastavljeno al sm preprosto prevec pricakoval od tehnologije?
spilam pa: Colin Mc'Rae Rally 04, Formula1 2002, NFS U ...
--------------------------------------------
v igri NFS Underground nikjer ne najdem detajliranih nastavitev za volan ... deluje volaniziranje, pedala in za prestavljanje rocka, jaz pa bi rad usposobil tudi obvolanske rocice za prestavljanje, al ne gre al ne znam?
tnx
lp
OrlyTM
kupu sm si doticni volan in mam neki vprasanj ...
glede na to, da je zadeva force feedback, sm pricakoval tresenje volana pri voznji, recimo cez robnike, po travi ipd ... no, tega ni, vse kar sem obcutil od force feedbacka je to, da se volan pri zavijanju RAHLO upira ...
a mam to jst kej narobe nastavljeno al sm preprosto prevec pricakoval od tehnologije?
spilam pa: Colin Mc'Rae Rally 04, Formula1 2002, NFS U ...
--------------------------------------------
v igri NFS Underground nikjer ne najdem detajliranih nastavitev za volan ... deluje volaniziranje, pedala in za prestavljanje rocka, jaz pa bi rad usposobil tudi obvolanske rocice za prestavljanje, al ne gre al ne znam?
tnx
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
skyline ::
hm...torej mas ti volan logitech momo RACING FORCE?
probej odpret Logitech Profiler: Device->Game Controllers->Properties->Settings. tm dej taprve tri sliderje cist v desno (na 150%). ce bo vse po sreci, bo volan tko trd da ga sploh premaknt ne bos mogu
ta cetrti slider dj pa na ene 35-40%.
pa 'enable force feedback' mors obkljukat! enako velja za 'enable centering spring in force feedback games'.
pa probej se ksn drug spil, npr. live for speed, GTR (je sele demo)
force feedback je v nfs-undergroung nikakav....
no moje nastavitve so: 80%, 90%, 80% in 35%. dela OK.
probej odpret Logitech Profiler: Device->Game Controllers->Properties->Settings. tm dej taprve tri sliderje cist v desno (na 150%). ce bo vse po sreci, bo volan tko trd da ga sploh premaknt ne bos mogu
ta cetrti slider dj pa na ene 35-40%.
pa 'enable force feedback' mors obkljukat! enako velja za 'enable centering spring in force feedback games'.
pa probej se ksn drug spil, npr. live for speed, GTR (je sele demo)
force feedback je v nfs-undergroung nikakav....
no moje nastavitve so: 80%, 90%, 80% in 35%. dela OK.
OrlyTM ::
jap, tocno ta volan ... vcer su kupit :) ... itq cel dan zabil na spilih :D :D
no, bom probu se te nastavitve ampak se mi zdi, da sm ze dobil odgovor, da sm malce prevec pricakoval od volana :) hehe ... sm mislu, da ti ga ful trese po robnikih pa take fore, pa nic od tega ... no ja, se vseen je nor filing vozit ... cist druga rec ko na tipke
BTW: ti si iz Radovljice? lahko na PM :)
lp
OrlyTM
no, bom probu se te nastavitve ampak se mi zdi, da sm ze dobil odgovor, da sm malce prevec pricakoval od volana :) hehe ... sm mislu, da ti ga ful trese po robnikih pa take fore, pa nic od tega ... no ja, se vseen je nor filing vozit ... cist druga rec ko na tipke
BTW: ti si iz Radovljice? lahko na PM :)
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 57461 (3654) | mtosev |
» | MOMO wheel problem? HelpOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (1055) | Hux |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 1654 (1500) | Veron |
» | VolanOddelek: Kaj kupiti | 1075 (1006) | ČIP 008 |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7073 (4616) | gappee |