» »

Pomagajte izbrati domeno

Pomagajte izbrati domeno

c0dehunter ::

Torej... kupil bom domeno, za stran www.racunalnistvo.tk. Ker je domena www.racunalnistvo.com in www.racunalnistvo.net že zasedeno, racunalnistvo.org mi pa ne sede preveč, vas prosim za pomoč. Napišite vaše predloge za domeno. Razmišljal sem o www.slo-pc.com, a je preveč podobna slo-comp.com.

Lp

Matek ::

Če se ne misliš dovolj resno lotiti projekta, se raje odloči za drugo smer, ker mamo že ogromno strani v sloveniji (slo-tech, slo-comp, icevulcano, slo-mod, slo-oc, itd itd) na podobno temo in samo ena ne bo nič kaj uspešna.

IMHO
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

c0dehunter ::

No, bom postavil drugo vprašanje. Kaj mislite, kakšno stran še Slovenija potrebuje? Mislim določeno zvrst, ki je v povezavi z računalniki.

Vesoljc ::

Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

c0dehunter ::

Ne no, resni predlogi :))

JOKER ::

Recimo, če mene vprašaš kaj potrebuje ljudstvo, ampak res specijalno bi se moral nekdo lotiti projekta.
Pogrešam recimo dobro internetno stran (slovensko) o daljinsko oziroma radijsko vodenih modelih. Recimo avioni, avti ... vse kar spada zraven. Oglasi, trgovine potem organizirat tekmovanja v dirkah modelov ter predstavitve ... itd. Tega pri nas NI. Z veseljem bi marsikdo prebiral te zadeve.
So neke strani, ampak so tako ŠID narejene, da to ni res. Ma to rabimo. Tako kot so rekli predhodniki. Najboljši je itak Slo-Tech, tako da nima smisla stvari podvajati oziroma delat, kar je že kvalitetno narejeno. Najdi si idejo. Jaz sem dal eno, ampak ni povezano z računalnikom pa ipak.
Mislim, takšno je moje mnenje.
Lep pozdrav.
________________________________________________________
Ka te češ ....

l-note ::

Modelarski (slovenski) strani:
Modelarji.com
MSM Forum

Edit: aja, še trgovine:
Mibo Modeli
Mantua Model
Top Modeltehnik

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: l-note ()

Jester ::

khmmmm...stran o modelarjih je v izdelavi pr men!!!
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB

Microsoft ::

Po moje kaj bolj specificnega na racunalniskem podrocju. Recimo, da se vrzez samo na desktop OSje, mogoce samo na server OSje, mogoce samo na dolocena podjetja, mogoce naredis eno veliko krizisce z veliko uporabnimi stranmi po kategorijah in naredis search po teh strani, mogoce naredis mail server pa zraven se kak forum, mogoce kaj o radio, televizija, filmi temi, mogoce animacije, mogoce plac, kjer bi si folk izmenjeval doma narete preproste programe, mogoce izpopolnjen vodic "Gostilne v mestu" :)), mogoce zbirko tuning delov za avtomobile, mogoce naredis portal kjer shranjujes tedenske svetovne dogotke (recimo Iraq) in potem naredis nek pregled tega, ...

Glede domene tesko rece, poskus pa izbrat neko tako domeno, katero bos lahko z lahkoto izgovoril. Da ne bojo to neki znaki al pa kej takega, kar bi blo tezko za zapomnit ali napisati.

Potem, ce hoces, da uspes, mores bit otimist. Le na tak nacin bos dal vse od sebe. Ce bos ze danes verjel v to, da ne bo slo, da ne gre, da se ne da, potem mas res malo moznosti, da bo sploh kaj slo. Reci si, da lahko, da zmores, da bos.
Upam, da ti uspe.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Zgodovina sprememb…

Brilko ::

Potem, ce hoces, da uspes, mores bit otimist. Le na tak nacin bos dal vse od sebe. Ce bos ze danes verjel v to, da ne bo slo, da ne gre, da se ne da, potem mas res malo moznosti, da bo sploh kaj slo. Reci si, da lahko, da zmores, da bos.

In upoštevaj to tudi v off computer svetu. Mogu se boš pa res potrudit pa verjet da boš naredu in vzrževal spodobno stran.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Izdelava spletišč
277264598 (907) Netrunner
»

Kateri 22" LCD monitor kupiti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14018547 (7030) ST-777
»

Nepravilne novice v slovenskih medijih

Oddelek: Loža
222495 (1719) C_maniak
»

RC letala, itd...

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
72485 (2368) Jackal
»

Acer iz notebooksbilliger.de

Oddelek: Kaj kupiti
111495 (1327) flipflop

Več podobnih tem