Forum » Kaj kupiti » procesor za znoret !!!
procesor za znoret !!!
Jochaan ::
Od konca junija že kupujem nov procesor.
Naprej sem se odločil za Bartona 2500M 45W in ga naročil pri e-misija,ker pri mlacomu so bili dražji za 6k. Nakar so potrdili nakup ampak procesorja ni bilo..., pošlem e-mail, ker na tel se dobedn ni oglašal, in mi napišejo da jih je zmankalo. Si mislim oki, naj vam bo in malo spremljam teme na slo-techu. Nakar vidim da 2500 kao ne obstaja več... in da ga lahko "nadomesti" Barton 2400M 35W. Si mislim QL, še manjša cena je in ga ponovno naročim preko e-misije. In čakam , in čakam , in čakam in znorim !!!!!
Zdej vas pa prosim, da mi povete kje naj naročim enega od teh dveh procesorjev in da ga bom potem 10000000% dobil...
Ker, tole mi je že bedno....
Naprej sem se odločil za Bartona 2500M 45W in ga naročil pri e-misija,ker pri mlacomu so bili dražji za 6k. Nakar so potrdili nakup ampak procesorja ni bilo..., pošlem e-mail, ker na tel se dobedn ni oglašal, in mi napišejo da jih je zmankalo. Si mislim oki, naj vam bo in malo spremljam teme na slo-techu. Nakar vidim da 2500 kao ne obstaja več... in da ga lahko "nadomesti" Barton 2400M 35W. Si mislim QL, še manjša cena je in ga ponovno naročim preko e-misije. In čakam , in čakam , in čakam in znorim !!!!!
Zdej vas pa prosim, da mi povete kje naj naročim enega od teh dveh procesorjev in da ga bom potem 10000000% dobil...
Ker, tole mi je že bedno....
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
Corsair DDR3 2x 4 GB, WD 500GB SATA
Sapphire Radeon HD 5770 1 GB
Brilko ::
Če ne zaupaš e-trgovinam (glede teh težkdobavljivih procesorjev je res mal problem) pejdi v trgovino direkt in naj ti ga da če majo, če ne pejd pa drugam. Čist easy zadeva.
arch5 ::
v izogib temu da bi kakšen maraton prehodil, jih popreje pokliči pa vprašaj če ga majo. Imaš pa nekje na slotechu spisek on-line štacun, večinoma majo tudi telefone tkoda ... pokličeš vprašaš ostalo ti je pa jasno
SodVina ::
frend ga je prejsnji teden dobiv v JAE NM, so ga pa ene tri tedne nategoval z racunalnikom, ki bi ga moral dobit po treh dneh (kot so sprva obljubili). Zadeva ze laufa na 3200+ (zaenkrat bolj na easy ) O 2500 govorim, da ne bo pomote
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SodVina ()
Jochaan ::
sem klical v Jae, in so rekli da majo in da je cena 25k.
Sam a ga ni kje za dobit cenej, kot je bil "včasih" ???
Sam a ga ni kje za dobit cenej, kot je bil "včasih" ???
Asus P6T V2 Deluxe, 850W, Intel i7 920 2,66Ghz
cbelica ::
Hammer, govorimo o mobilnem bartonu...
98% of the teenage population does or has tried smoking pot.
If you're one of the 2% who hasn't, copy & paste this in your Signature
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | EMISIJA.SIOddelek: Kaj kupiti | 5327 (1426) | Han |
» | Baza AMD-jevih steppingov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 43739 (16523) | peter_ki |
» | Se dobre Athlone XP (BARTON jedro) še da kupiti pri nas?Oddelek: Kaj kupiti | 1418 (997) | Sami |
» | Athloni XP 2500+ v JAE za 24k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8168 (5411) | Boško |
» | Vaše izkušnje z Mlacomom... (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5869 (4162) | Roadkill |